Dětská postel-jaká?

464
27.8.14 22:39

Dětská postel-jaká?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jakou postel máte pro vaše prcky. Jestli nějakou pokračující se zábranou nebo rovnou nějakou velkou. Už dlouho s manželem studujeme a vybíráme a hlavně se i nemůžeme dohodnout. Já jsem praktická, volila bych nějakou z masivu se sundávací zábranou, která by měla vydržet relativně dlouho,max.by se za pár let koupila nová matrace a manžel by zas volil nějakou ve stylu auta nebo prostě nějakou pokreslenou. :nevim: :nevim: Přikládám dvě prozatimní varianty a budu ráda, za každý váš komentář a názor…Díky moc :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
27.8.14 22:40

Z postýlky šel rovnou do velký postele. Má z masivu(borovice) přímo od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.8.14 22:45

Tak my máme tuhle pro dceru a super, spí v ní od cca 2 a čtvrt roku http://www.ikea.com/…s/S99887444/ a příští rok ji budeme kupovat i synovi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
27.8.14 22:59

Volila bych praktickou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.8.14 23:03

My máme tuto v modré barvě http://www.ikea.com/…s/S39836495/#…

Dceři se na první pohled ta barevná co máš nahoře líbila, ale pak mi přišlo vysoké to čelo a celá je taková uzavřená, že by se v ní dcera bála…
Spí v ní od dvou let. Ročák se jí tam teď cpe a myslím, že by v ní zvládl spát už pomalu i on :D
A hlavně je levná…ZAtím jsme nevěděli co čekáme za druhé, jestli pak budou mít společný pokoj, případně poschoďovou postel…Tak až bude třeba změna, klidně koupím novou…

• Citovat
  • Upravit
50146
27.8.14 23:31

My máme tu na obr č.2, ale máme s jiným obrázkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.8.14 00:16

My máme téměř totožnou, jako je na obr. 1 (jen jednodušší, nižší čela postele) včetně těch šuplíků, jsme s ní spokojení. Do velké šel rovnou z postýlky, ale v postýlce byl téměř do 3 let, líbilo se mu tam. Ani kdyby šel z postýlky dřív, nevolila bych žádnou přechodnou, menší variantu, protože ta velká jednak vydrží dlouho (píšou nosnost 100 kg), jednak si do ní můžeme v případě potřeby pohodlně lehnout k němu. Já jsem sice velký úchyl na dětské obrázky (hlavně na oblečení :mrgreen: ), ale u nábytku bych to nebrala, může to rychle omrzet a taky se to blbě ladí ke zbytku pokoje (nebo to vypadá jak v cirkuse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.8.14 07:10
@aalvapp píše:
Tak my máme tuhle pro dceru a super, spí v ní od cca 2 a čtvrt roku http://www.ikea.com/…s/S99887444/ a příští rok ji budeme kupovat i synovi :pankac:

Fakt spokojenost? my máme stejnou, ale v modrém a ta debilní zábrana :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: mě to nalomilo kůstku na nártu, nechci vidět, co by to udělalo dítěti :cert: :cert: :cert: při narovnávání prostěradla, tak ji máme přivázanou, ale tuhle zábranu ikea moc nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.8.14 07:12

Jinak teda za mě se zábranou, po tom co mi ta naše způsobila zranění jsem ji vyhodila a v noci rána jak z děla a kluk na zemi :mrgreen:, ale spí se psem- plyšovým, tak spad na něj a chrněl dál :lol: :lol: :lol: ale bez zábrany si myslím, že by padal furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
28.8.14 07:42

My budeme kupovat tu střední variantu tak do těch cca 6-7 let a pak až půjde do školy tak mu koupíme novou velkou a auděláme i pokojíček pro studenta…chci aby si užil ten pěkný dětský barevný pokojíček :hug:. Pokud samozřejmě člověk nemá tolik peněz nebo nechce utrácet tak je praktické velký postel nejlépe jednobarevná dřevo či bílá a hotovo, ale já nemám rádá ty studené pokojíčky nejlépe bílá barva a dřevo. Dítě má mít barvy…my máme zatím 1+1 takže postýlku v obyváku, ale ladíme to do barevna a přitom to sem pasuje…manžel by taky nejraději auto, a tu může mít ale i tak do 12 let si myslím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.8.14 12:05

Máme tuto a spokojenost, je 160×80cm, ale s obrázkem jsem velkou nechtěla, protože až z této vyroste tak určitě nebude chtít postel s obrázkem =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
28.8.14 12:14

Můžu se zeptat od kolika dáváte děti do větší postele?? malá bude mít v listopadu 2 roky..a na cestě je další prcek tak taky budem muset koupit nějakou postýlku.. ideálně dřív než se prcek narodí aby si na ní zvykla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.8.14 12:24

@Gabrielka91 malej tam byl od 22měsíců, je obřík, tak už se do dětské postýlky nevešel a byla to pro nás jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
28.8.14 15:50

My máme z ikey tu nejlevnější - tuhle: http://www.ikea.com/…s/S39823978/
2 velké se do pokoje nevejdou a do budoucna budou třeba palandy, tak jsem nechtěla investovat. A kupodivu spokojenost maximální, nevrže, barevně ladí… Už mám na skladě druhou pro mladší. Je hodně velká a obávám se, že za chvíli mi z postýlky vyleze.
@Gabrielka91 dcera šla do větší, když mi přelezla postýlku - asi v 17 měsících nebo tak nějak. Nejdřív jsme sundali bok, ale zase v noci padala a než kupovat zábranu, tak jsme koupili rovnou postel. A celkově v té malé nebyla už spokojená, v noci se mlátila o špricle. V té větší spí kupodivu mnohem klidněji, nepřevaluje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
28.8.14 15:55

@araw to zranění mě zajímá, ta naše má stejnou zábranu… Co se přesně stalo? Nám u té zábrany měnili tu tyčku, že prý staré byly nebezpečné a mohly se zlomit. Jinak zatím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí