Je 17měsíční s 11.5 kg tlustej?

27.8.14 11:27

Je "tlustej"?

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat… je tomu pár dní co si manžel zas našel novou „zálibu“. Už nejsem tlustá jen já ale i náš syn. Máme před rozvodem a trochu jsem ze všeho na prášky ale nerada bych nějak ublížila malému a tak se ptám. Je tlustej?? Malej má 17m, 82cm a 11.5kg. Jí normálně, po 3h, max dostane na mlsouna nakrájené ovoce - miluje jakékoliv v neomezeném množství. Dle takových těch křivek je naprosto „ukázkové“ dítě, dle Dr je „pěknej“ a nemám to řešit ale dle manžela ho přežírám a je tlustej. Nerada byh mu nějak zadělala na obezitu nebo tak… Co myslíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.8.14 11:29

Mala mela v roce 12 a 77 cm nokdo merekl, ze by byla tlusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
27.8.14 11:29

@maminka miminka tak to potom náš je extra tlustej :-D ve 12 m 13,25 kg a 82 cm…
Neboj není tlustej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
27.8.14 11:30

@maminka miminka Pokud je podle pediatra ok, neres to.Sama vis, jakou stravu diteti davas.
A pan manzel by potreboval par po papuli, aby si prestal lecit sve komplexy na manzelce a diteti.

• Citovat
  • Upravit
882

Vůbec bych neřešila :-) moje malá byla taky vždycky větší, v roce 12 kilo, ve dvou 15 a teď má 3,5 roku a asi 19 kilo, ale vytáhla a je kus krásný holky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208

No nevim, moje holka ma 82 cm, 11 kg a oproti ostatnim detem je dost zizala :think: ma rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.8.14 11:31

Prosímte není tlustej. Malá měla na 17m 12,5kg a 80cm.bud v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.8.14 11:32

@maminka miminka :mrgreen: Promin, ale ta věta že se rozvádíte je momentálně celkem vystihující. Kluk nevím kolik měřil v roce, ale měl 12kilo, což si drží, jen se vytahuje a nikdo neřekl, že by byl tlustej. Jen že je pěknej :mrgreen:
Buď v klidu a pomazli ho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 11:33

Je diky moc, jak pisu uz asi vazne resim kraviny ale proste… znate to 100× nic umori i osla a ja uz to tak nejak nemuzu poslouchat a proste to poustet ven…
On je extremne pohyblivej, furt nekde lita a od rana do vecera nepostoji, nemyslim si ze by byl tlustej, taky se snazim aby v ramci moznosti dostaval vse co by mel, nedavat sladky atd… ale ten muj chlap - furt ma neco :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
27.8.14 11:33

Můj mladší syn..18m, 82cm a 12 kilo. Naprosto v pohodě. Dneska má 2,5roku, 92cm a 14kilo. Vytáhl se a nepřibírá už moc. Máš naprosto normální dítko, ex pošli někam a nedělej si z něj vrásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
27.8.14 11:34

Dieta tlste nemas a tes sa z toho ze ten pan bude ex manzel, neviem teda ako casto to hovori a pri akej prilezitosti, ale asi ta potrebuje len deptat…
ma problem sam so sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
27.8.14 11:35

Ježiš ti chlapi někteří jsou opravdu idioti, pošli ho do pr.dele,to tě jako potřebuje, aby ses zhroutila nebo co? Jetli kluk nemá vyloženě faldy tak to vůbec neřeš, krmíš ho dobře, pravidelně, naopak nepravidelnost v pozdějším věku vede k obezitě a navíc za půl roku ti kluk zrychlí 2× tempo a zas bude vypadat jinak. Tohle fakt neřeš, radši atˇse frajer stará dávat ti peníze na kluka a jde si po svejch, já jsem na takový kre. tény úplně vysazená. Silně mi to připomnělo bývalýho, to bylo pořád seš tlustá, ted už zas moc hubená a pořád dokola, no mladá a blbá, ale nakonec sem řekla taky dost a letěl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.14 11:35

Pan manžel používá extra zákeřnou zbraň, aby tvoje sebevědomí dostal tam, kam potřebuje, tzn. do háje zelenýho. Zneužil tvojí mateřskou lásku a snaží se tě obvinit z neplnění mateřských povinností.

Co na to říct. Že klesl na hodně primitivní úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 11:36

@rodinka4 No vetsinou pri kazde snidani a veceri. Ze ja bych mela se sebou neco delat vim ale malyho se mi dietovat moc nechce… Nastesti snad bude brzo vse za nami. Nepotrebuju furt poslouchat ze jsem si dovolila dat malymu platek syra nebo housku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
27.8.14 11:36

Není tlustej, je úplně normální, manžílek ti spíš chce jen před tím rozvodem trochu pocuchat nervy, poslala bych ho tam kde slunce nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí