Je 17měsíční s 11.5 kg tlustej?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
27.8.14 12:16

Náš malej má 22 měsíců, 12,5 kg, ale výšku nevím, musela bych ho změřit, až se vyspí :-) neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.8.14 12:19

Tolik měli naši kluci kolem roka… Starší z toho vyrostl neuvěřitelně… Teď mu lezou žebra, je hubenej jak lunt… :zed: Mladší z toho ještě tak úplně nevyrostl, ale má trochu jinou stavbu těla, než starší… Ale tlustej taky není… :nevim: Je teda fakt, že oběma jim lidi tipujou tak o dva roky víc, než jim reálně je… Ale co nadělám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.8.14 12:28

Prosím Tě, můj syn má v roce 81 cm a 9,7 kilo a pořád poslouchám jak je hubenej.. hlavně od tchýně, podezírá mě, že ho týrám hlady a má teorii, že je to tím, že nepije mléko. A pořád se nemůže smířit s tím, že mu necpu mlíko a posílá mě k doktorce, aby mi vysvětlila, že mlíko je nutné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
27.8.14 12:31

Mimochodem starší měl to, co má tvůj teď v 17 měsících v roce… :-) Mladší byl o něco menší… Ve třech letech měl 101cm a 15 kilo (mladší má teda o cca dvě kila víc :oops:, na výšku nevím přesně, ale tak 103cm) v 5 letech má starší prcek asi 117cm a kolem 20 kil… :nevim: Tlustej není. U toho našeho mladšího je to už trochu k zamyšlení, ale on byl dloooouho kojenej oproti staršímu, takže je možný, že to něco v těch kilech taky „udělá“… Staršího jsem odstavila v roce a půl… :nevim:

Takže klid. :-) Hlavně dávej pozor, ať to nikdo moc nepitvá před malým… U mě to všichni říkali, jak jsem „pěkná“ a mindráky z toho mám do teď… :zed: I když „pěkná“ jsem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí