Stříhání vlasů - od kolika?

11
26.8.14 13:41

Stříjhání vlasu - od kolika?

Dobrý den,
Malému ted bude za dva měsíce rok, manžel ho chce už ostříhat a to nejlépe strojkem na vlasy.
Já nesouhlasím vlasy ještě nemá tak dlouhé.. ale manželovi to nejde vysvětlit :/ a taky se bojím že malej nebude držet ze bude brečet raději bych šla ke kadeřnici ale to manžel nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
26.8.14 13:43

Poprve jsem maleho brala strojkem v 1 roce na 2cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.8.14 13:44

Strojkem bych stříhala nejdříve od roku, jinak mu zničíte vlasy.
Já v 11 měsících jen přistřihla ofinku a kolem uší, protože mu to lezlo do očí a do uší.
Manžela bych poslala do háje, tyhle věci u nás rozhoduji já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.8.14 13:45

Já stříhala, až když to měla dlouhé a ty vlasy takové „ošklivé“: suché a cuchavé. Ale tak já mám holku, že, u těch je to jiné.

Podle mě je to celkem jedno, z hlediska kvality vlasů a tak bych to moc neřešila: pokud mu to leze do očí nebo lechtá na krku, klidně střihněte ;) (Ale já bych teda stříhala když je měsíc v Panně ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965

Ja bych rekla, az je to potreba. Nektere deti potrebuji pristrihnout v pul roce, moje dcera jeste ve 2,5 letech nuzky nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201

@KlarinkaPa U kadeřnice bude rozhodně víc nesvůj..nesnášela jsem když mi přivedli takhle malé dítě..pokud má vlasy dlouhé a překáží tak nevidím problém proč neostříhat..mému malému je 10m a už jsem mu číro musela vzít dvakrát..zrovna koketuju s myšlenkou že už ho taky vezmu strojkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
26.8.14 13:46
@Lejaa píše:
Strojkem bych stříhala nejdříve od roku, jinak mu zničíte vlasy.
Já v 11 měsících jen přistřihla ofinku a kolem uší, protože mu to lezlo do očí a do uší.
Manžela bych poslala do háje, tyhle věci u nás rozhoduji já.

Můžu se zeptat jak jsi přišla na to, že mu zničí vlasy? Jsem kadeřnice a v životě jsem o tomhle neslyšela.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.8.14 13:46

Kluka jsem stříhála strojkem od roku, dodržela jsem pověru. :-) u kadeřniace byl prvně teď ve 3,5 letech. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
320
26.8.14 13:48

Manžel vzal strojek na malého už nějak kole půl roku :mrgreen: taky si to nedal vymluvit…měl to úplně na krátko a držel krásně. Od té doby má krásné pevné vlásky, ne ty miminkovské chmýří. Pak stříhal ještě jednou asi kolem 10m. Ale čím je starší tím hůř drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
26.8.14 13:48

@lucenka já taky čekala na rok, abych nestříhala rozum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.8.14 13:49

Ale do roky by se přece stříhat ani neměli.. :) a myslíš že teda ke kadeřnici ne? :/ podle mě se mu nebude víc líbit stojek a ještě jak to blbě vrčí a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.8.14 13:49

Poprve jsem střihala syna asi v roce nůžkama, výsledek dost avantgardní :lol: podruhé jsem střihala strojkem a šlo to líp, ale měla jsem dlouhý nástavec, nechtěla jsem ho na ježečka :)
Dceři jsou tři a ještě nebyla stříhána ani jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
26.8.14 13:51

Je otázka, co malý líp snese. Jestli bude doma brajgl a u kadeřnice, jako respekt z cizího, bude sedět v klidu. Pokud bude doma držet a chcete ho tak nakrátko, že to strojkem zvládnete, nikam bych nechodila. Já jsem pro stříhání doma - je to víc v klidu, nemusíš nikam letět a je to zadarmo. Ale já sama ke kadeřnici chodím minimálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
26.8.14 13:54
@KlarinkaPa píše:
Ale do roky by se přece stříhat ani neměli.. :) a myslíš že teda ke kadeřnici ne? :/ podle mě se mu nebude víc líbit stojek a ještě jak to blbě vrčí a tak..

To jsou takový ty bláboly, který nejsou nijak potvrzený..jako kadeřnice stoprocentně vím, že ublížit vlasům to z hlediska kvality rozhodně nemůže..myslím, že pokud budete u kadeřnice stejně chtít vzít strojkem tak je lepší doma..může se bát a nemusí…to poznáte až ostříháte..taky jsem zvědavá na toho mého jak to dá..vysavač mu třeba nevadí, ale vrtačky se bál..tak uvidim..klidně ho vemte jestli mu to leze do očí a tak..a pak dej vědět jak jste dopadli.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25172
26.8.14 13:55
@KlarinkaPa píše:
Ale do roky by se přece stříhat ani neměli.. :) a myslíš že teda ke kadeřnici ne? :/ podle mě se mu nebude víc líbit stojek a ještě jak to blbě vrčí a tak..

Taky jsem pověrčivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect