Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potrebuji poradit. Byla jsrm ted s malou na pouti (16 mesicu) prselo a byla trosku zimecka mela na sobe strampliky, ryfle, boticky, rolacek, teplou mikinku a bundicku +nanoznik a po prichodu domu mi nedosla ani do vamy usla krok a spadlo vypadalo to jako by mela uplne odumrelou pravou nazicku,,,po koupani hned usla, tak ani nevim jestli je zo OK,,co myslite, ze mela nozicku jen ztuhlou z toho ze sedela dlouho v kocarku nebo ze promrzla??? Bojim se rana,,mate s tim nikdo zkusenost?? Dekuji za odpovedi
Jestli se bojíš, tak ji zkus ve spaní trochu žďuchnout, jak se zavrtí - jestli bude hýbat oběma nožkama. Určitě bude ![]()
Nozickama notmalne hybala uz ve vane,,,ale pak nechtela vubec na nozicky,,ale to spise tim ze byla unavena
ale mam opravdu strach,,,snad to bude jenom prisednuty dekuji ![]()
@Bibi239
U nas je teda kosa jak v zime,,,bylo nas vic a prislo mi ze ji mam navlecenou nejmin
Nebyla nějak moc nabalená? Moje mimino mělo jen body a flísku, obyč tepláky a to je sedící v kočáru. Kdyby nesprchlo, tak by se v tom i plazilo venku:-)
Asi byla dost navlečená jako chladno je ale mala měla jen bundičku dnes.
a ve vaně s ní nehýbala:mohla mít v noze křeč nbo byla jen prostě unavena a chtělo s eji spát-
já bych také do ni ula a nebo ji odsunula v postýlce zda nohou hýbe. nebo jak by se probudila vyndala bych ji z postýlky a uvidíš, nebo až ráno. ale určitě unava mě mala vyloženě pada na hubu jak s eji chce spata je unavená a to je starší.
prostě se z toho vyspí a nabere sílu
Ja jsem mela ovleceno to same co ona akorat jsem teda nemela strample
a byla mi zima,,,no nic tak dekuji za rady nez se dozvim jaka jsem priserna mama ![]()
@annkysilkova píše:
na sobe strampliky, ryfle, boticky, rolacek, teplou mikinku a bundicku +nanoznik
To trochu přeháníš s tou zimečkou, ne?
Máš už naplánováno, co jí budeš oblíkat, až bude 0? To by mě teda celkem zajímalo ![]()
Zítra uvidíš, jak bude chodit, snad to bude dobrý. Jestli dlouho seděla, tam možná byla opravdu zprkenatělá.
Rolák, teplá mikina a bunda? Tak to byla navlečená fakt dost. S tou nohou nevím, ale promrzlá určitě nebyla.
Tak v srpnu promrzlá, to snad né
spíš přeležená. nevypadala, že ji to bolí? mě si mladší ve středu nejspíš přeležel nožičku, ráno jsme vstali, a kulhal na ni, a že bolí, bolí, za chvíli už to nebolelo, ale kulhal pořád, byl zrovna v plánu výlet, tak jsme přemýšleli, jestli jet, nakonec jsme jeli, malý už chodil, říkal, že ho nic nebolí, ale pořád kulhal..až když se v jednu chvíli rozběhl za něčím, co ho zaujalo, a pak zase začal kulhat, tak nám došlo, že to kulhání zkouší jen tak, že ho to ráno zaujalo.
každopádně myslím, že bude v pohodě ![]()
Horší byla maminka nedávno v parku v těch vedrech, znám ji a bavila jsem se sni mé děti v katáskách opravdu vedro.jeji dátě ve sportáku v čepičce svetru a kalhotech a ještě pod sebou deku…
Kurna a to jste minimalne nekde v Tatrach ne? Syn mel dneska teplaky, triko s dlouhym rukavem a mikinu. Nez promrzlou ji mela spis uvarenou… tipuju teda na presezeni..