Časté spaní

5425
21.8.14 17:29

časté spaní

Zdravím, asi to bude pro někoho záviděníhodná situace :) ale trošku se už obávám, zda je to v pořádku. Naše malá skvěle spí od narození, od cca půl roku spí celou noc, bez buzení. Nedávno jsme se přestěhovali, má vlastní pokoj a od té doby, co má soukromí, je schopná prospat 3-4 hodiny přes den a za dvě hoďky chce zas. Máte někdo podobnou zkušenost? Možná to je hloupost, jen všude čtu/slýchám spíš opačný problém, jsem samozřejmě ráda, že hezky spí, jen si říkám, zda to je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
21.8.14 17:35

@lussynet luci, kamarád mi zrovna říkal že jeho dcera 14mes začala spát po obědě na 3-4h :) byla bych v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
21.8.14 17:39

@lussynet :mrgreen: :mrgreen: si to nezakřikni ať takovéhle spaní vydrží co nejdéle :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
21.8.14 17:40

@novakova.t jo? mně přijde, že spí čím dál víc. Dneska mě fakt dostala, po 4hod spánku o dvě hodiny později začala kňourat, že chce zas :D a v sedm usíná už na celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
21.8.14 17:41

@rusovlaska.e jooo já jsem ráda :D sama jsem hodně spavá, ale tak trošku se bojím, aby byla v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
21.8.14 17:48

A kolik je jí ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
21.8.14 17:57

@Inam 14 měsíců jí bylo včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
21.8.14 18:28

@lussynet nevyměníme si je? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
21.8.14 18:39

@weyky :mrgreen: peknej obrazek s hlavou v taliri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
21.8.14 18:40
@lussynet píše:
@Inam 14 měsíců jí bylo včera

Co si tak pamatuju, tak kluci mi spali v tomto věku dvakrát denně tak dvě až tři hodinky, holka ta spala taky dvakrát ale jen hodinku, je to různé, ale jestli se ti něco nezdá, tak se zeptej doktorky. My máme moc hodnou paní doktorku, kolikrát jsem jí i jen volala, když se mi něco nezdálo, abych tam nemusela jezdit. Jsme z vesnice a spoje autobusem strašné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
21.8.14 18:48

Syn v tomto věku spal jednou denně max. hodinu, někdy i míň. Cca po druhých narozeninách začal spát i 3 hodiny odpoledne a to jsem ho chodila kontrolovat, jestli dýchá. Pokud malá prospívá, nehubne, nemá problém s jídlem a dalšími věcmi, tak bych tomu nahoře poděkovala za takové dítě a užívala si to.

• Citovat
  • Upravit
20513
21.8.14 19:10
@lussynet píše:
@weyky :mrgreen: peknej obrazek s hlavou v taliri :D

přesně tak vypadám po ránu díky svojí nespavce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.8.14 19:22

@lussynet
Syn (13 měsíců) taky hodně přes den spí. Noc prospí celou a přes den chodí tak 3× po hodině až dvou. Takže taky hodně. Taky jsem přemýšlela, jestli je to normální. asi jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.8.14 19:26

@lussynet je to o diteti. Moje dite spi v 11m jednou denne hodinu, dite me kamaradky spi v roce a pul 12 hodon v noci bez buzeni a trikrat pres den :nevim: i kdyz te chapu, kdyby mi ted zacal spat celou noc a jeste tolik pres den, asi bych letela k dpktorce, jestli nema spavou nemoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.8.14 19:44

Pokud se jinak projevuje normálně, má pestrý jídelníček, je schopná bez problémů nárazově velké pohybové aktivity, tak bych si hlavu nedělala, bála bych se jen kdyby dítě nemělo zájem se v bdělých fázích hýbat, běhat či lézt, bylo by apatické, odmítalo by běžnou stravu a mělo jednostranně zaměřený jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí