Časté spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2128
21.8.14 23:46

Já to měla s dcerou stejně, spala skoro pořád. Vzbudila se kolem 9-10:00 rano, vydržela hodinu vzhůru, spala další 2, pak 2h vzhůru a spala další 2-3h.Taky jsme měla obavy a proto jsem nechala udělat krevní obraz- vše bylo ok. Zlomilo se to kolem 15-16.měsíců, začala spávat jen jednou denně po obědě na 2-3h. a já jsem za to celkem ráda, pže aspoň můžem někam vyrazit na dýl. Předtím jsem vyjela a malá se začala šudlat, že chce spát… 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
21.8.14 23:54

Ja bych si pro klid domluvila s doktorkou krevní obraz, jestli není třeba chudokrevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.8.14 00:11

Moje dcera spi od 19 do 8.30 a pak od cca 11.30 do tech 14. Takze taky spavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.8.14 09:01

Ten krevní obraz mě nenapadl, to se určitě zeptám, děkuju. Ona je aktivní dost, je jí všude plno, oba rodiče jsme trošku hyperaktivní, když je vzhůru, tak je divoká, proto možná pak padne a usne :D si pořád říkám, že mi to pak „vrátí“ druhé dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.14 15:54

Dobrý den, buďte v klidu můj syn má 5,5 měsíce dopoledne 1,5hod spí, odpoledne totéž ukládám na spaní nejpozději v 7 večer a spí celou noc do 8 ráno! taky jsem byla nesvá jestli je ok, hlavně po té co mně kamáradky říkaly že tohle rozhodně není v pořádku páč to přece není možný že… byla jsem s ním i u mudr jestli teda náhodou není něco špatně a tam mně paní doktorka řekla velmi pěkně: to jste přesně vy maminky každá chce zdravé hodné dítě co krásně jí a spí celou noc a jen jak je jí toto zbožné přání dopřáno přemýšlí co že je špatně. takže klid pokud se vyvíjí tak jak má, jí, pije, přibírá ste šťastná mamina! a já taky a případný pochyby řešit jen u doktora :) pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.12.14 16:42

@Krče diky moc :) male je uz skoro 18 mesicu, spi od sedmi vecer do rana klidne do osmi, pripadne si sama hraje b postylce, dokud pro ni neprijdem a pres drn je schopna byt tam i pet hodin nebo dele, hlavne teda ted v zime, jak je tma. Taky se radsi zeptam jeste Dr.,ale jsem rada, ze to tak maji i nektere dalsi deticky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí