Ujde krok a spadne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
24.8.14 19:47

Mně teda spíš napadá, zda se dítě nezpotilo, pak stačí blbý fouknutí a to ofouknutý místo pak může být citlivější :nevim:

@annkysilkova nezlob se ;) já jen na takové navlékání nejsem zvyklá, tady bylo 12 a sychravo, já v džínách, triku a ve větrovce kvůli dešti a bylo mi horko, děti stejně tak. Batole by se asi zvenclo, kdyby v kočáru mělo to samé na sobě, takový ohoz plánuju tak do nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
24.8.14 20:10

Nebyly jste teď nedávno na očkování MMR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.14 20:34

@AnastazieB
Nevim co je MMR, alr minuly tyden jsme byli na priorix,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
24.8.14 20:44
@annkysilkova píše:
@AnastazieB

To je právě očkování na MMR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
24.8.14 20:50
@annkysilkova píše:
@AnastazieB

Ano, to je ono… A ta nožička, na kterou kulhá, do ní dostala injekci? Může to být i od toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.14 20:51

@AnastazieB
Dostala do raminka,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22035
24.8.14 20:52
@annkysilkova píše:
Ahoj holky, potrebuji poradit. Byla jsrm ted s malou na pouti (16 mesicu) prselo a byla trosku zimecka mela na sobe strampliky, ryfle, boticky, rolacek, teplou mikinku a bundicku +nanoznik a po prichodu domu mi nedosla ani do vamy usla krok a spadlo vypadalo to jako by mela uplne odumrelou pravou nazicku,,,po koupani hned usla, tak ani nevim jestli je zo OK,,co myslite, ze mela nozicku jen ztuhlou z toho ze sedela dlouho v kocarku nebo ze promrzla??? Bojim se rana,,mate s tim nikdo zkusenost?? Dekuji za odpovedi

To jako že by dítě v kočárku, navlečené jak do mrazů, v srpnu promrzlo natolik, že mu odumřela noha? 8o 8o 8o

Ach bože…

Milá zakladatelko, jak to napsat zdvořile… je to boj, ale já to dokážu…

Holčička si prostě přeseděla nohu, to se stává dospělým i dětem.

Ufffff… „s výhradou“, ale zvládla jsem to.

Příspěvek upraven 24.08.14 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753

@annkysilkova aha, ale stejně je možné, že to je od toho, najdi si a pročti příbalový leták. Uvidíš, jestli to bude trvat i zítra nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406

Ale nozicka je prava a dostala to do praveho raminka jestli to muze mit souvislost,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
24.8.14 20:54

@annkysilkova to je ono-MMR=priorix. Hlídej si to, mohla by to být i nežádoucí reakce. Pokud jste po očkování, tak nic nepodceňovat.

Jinak dnes jsme byli v Zoo a to jste neviděli ty rozdíly v oblečení dětech. Některé jako naše tam běhali v triku s dlouhým rukávem a bylo jim vedro. Ale byli tam i tací, kteří měli zimní bundu zapnutou ke krku. Kozačky a teplé čepice nebyli výjimkou.
Jednou jsem zaslechla starou babičku jak říká svému vnoučkovi, že na podzim chodíme co nejdéle na lehko a na jaře co nejdéle v bundě. Není to přesně, ale snad podstatu jsem vystihla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.14 20:54

Jestli to neprestane tak urcit zkocim za dr,,, moc dekuji tohle me vubec nenapadlo az se divim nic moc dobreho jsem o priorixu necetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.14 21:11

@Halamka
Moc dekuji,,,jako ja si prosazuju, ze byla oblecena adekvatne k pocasi,,,je mi jedno jak si tady kdo oblika detatko jen jsem se ptala na tu nozicku, protoze mam proste strach, moc vam dekuji za upozorneni na ten priorix ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.14 21:44
@annkysilkova píše:
@Halamka
Moc dekuji,,,jako ja si prosazuju, ze byla oblecena adekvatne k pocasi,,,je mi jedno jak si tady kdo oblika detatko jen jsem se ptala na tu nozicku, protoze mam proste strach, moc vam dekuji za upozorneni na ten priorix ;)

na tohle navlíkání můžeš jednou pěkně dojet. Vychováš si z ní skleníkovou kytičku. A hlavně do čeho pak dítě oblíkneš v zimě?

• Citovat
  • Upravit
65170
25.8.14 17:32

@annkysilkova Tak co malá, dneska dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.8.14 20:33

Můj synek teda není žádná skleníková kytička a taky byl včera dost oblečený. Na pouti jsme sice nebyli (to jsme byli v sobotu a synka ani nás to nějak nebavilo)ale venku jsme byli a byla dost zima. Někdo se oblíká málo, někdo hodně, tak jak mu to vyhovuje. Takže bych se tady do nikoho nenavážela.
A s tou nožkou to dopadlo jak? Buď si jí useděla nebo to může být tím MMR. Ono očkování není žádná sranda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí