Stříhání vlasů - od kolika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
26.8.14 14:39

@mojmira tak to já právě slyšela jen o tom životu ne o rozumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.8.14 14:46
@mojmira píše:
tuhle pověru jsem nikdy neslyšela

Tak už ji slyšíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
26.8.14 14:47
@Lejaa píše:
Tak už ji slyšíš

dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
26.8.14 14:50

@cizova Taky dobrý..Já prostě občas zapomínám, že někteří lidé mají v hlavě nas*ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
26.8.14 14:56
@cizova píše:
@Leniczka23 tak ono je to spíš tím že, někteří tatínkové spíš mají tendenci strojkem hlavu"oholit" na co nejmín a tam riskují že se pak skoro holá kůže poškodí(např sluníčkem) a tím že jsou vlásky jemné i s kořínkama můžou(ale, nemusí) vypadat já jako kadeřnice sem se s tím setkala už na praxi a to dítě mělo v tmavých vlasech lysiny… něco jiného je když už dítě nemá takové to chmíříčko
Takže, já sem kluky sice stříhala už na poprvé strojkem ale na delší pak už na kratučko a momentálně nosí oba kohouty páč mají vlasy krásně jak hřebíky

nj, tak to potom ano, to mě nenapadlo, však je na ten strojek tolik nástavců a zastříhnu jen hnusné…jako holit dítě by mě také nenapadlo..sjíždím strojkem, ale zpočátku na těch 24mm 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.8.14 16:43

@avm3 Ne neni to stříhání nutné vzadu to má delší to ani ale do očí mu to zatím nepadá :) ale to manželovi nevymluvím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.8.14 20:11
@KlarinkaPa píše:
Ale do roky by se přece stříhat ani neměli.. :)

Tohle je ničím neopodstatněný žvást. Dítě se máý ostříhat, když je to potřeba - některé před rokem, plešatci až třeba ve třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
26.8.14 20:33

Co to jsou zase za bludy, že by se děti do roku neměly do roku stříhat? něco mě uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.8.14 20:44
@mojmira píše:
Co to jsou zase za bludy, že by se děti do roku neměly do roku stříhat? něco mě uniklo?

Pověra, že mu zkracuješ život/ rozum.

• Citovat
  • Upravit
598
31.8.14 00:02

Jej, já poprvé stříhala malou, když měla tři týdny, pač se narodila děsně vlasatá a vlasy ji neustále lezly do očí. A od té doby stříhám co 3-4 týdny, roste ji to děsně rychle. Na pověry nedám, rozumu má na rozdávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí