Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@maminka miminka gratuluji k tomu že choť bude brzo ex. Je to idiot. Hustit do tebe takové nesmysly 2× denně, to může jen chorá mysl. ať si sebevědomí zvedá na někom jiným.
@maminka miminka píše:
@rodinka4 No vetsinou pri kazde snidani a veceri. Ze ja bych mela se sebou neco delat vim ale malyho se mi dietovat moc nechce… Nastesti snad bude brzo vse za nami. Nepotrebuju furt poslouchat ze jsem si dovolila dat malymu platek syra nebo housku…
a cim by si pan skoro ex manzel predstavoval, ze by jsi ho mela zivit? ![]()
@maminka miminka
kus vola, jednym uchom dnu druhym von, viem ze sa to niekedy neda tak lahko, ale najlepsia cesta, snazit sa ignorovat to a nic si z toho nerobit ![]()
Nevidi si do huby. Zajimalo by me, jestli vubec tusi, kolik dite v tomto veku a tehle vysky muze vazit. Jinak to presne napsala @Emilie
Syn měl v 18m 84cm a 12,3kg a teda tlustej nebyl ani náhodou. Vždycky byl a je dobře stavěný a je to krásný kluk tak akorát.
@maminka miminka Před týdnem jsme byli na roční prohlídce a syn měl 82 cm a 11,1 kg, takže já bych byla třeba ráda, kdyby měl v roce a půl tolik co vy, což asi nehrozí a teda nemyslím si, že by byl nějak tlustý, jen hezky udělaný ![]()
Ahoj, je naprosto normální hezkej klučina určitě:)!O tom našem taky doktorka říkala že je pěknej, ale to myslela v dobrém-určitě i u vás. Každý dítě není jak žížala, a proč by měly být. A schválně jsem se mrkla do průkazky a můj synek měl v roce a půl 87cm a 12,8kg ![]()
Při tomto poměru váhy k výšce je oproti mým synkům „podmírák“
, přitom já rozhodně nemám tlusté děti.
Nechápu, proč když dojde na rozvod, někteří chlapi přestávají být otci dítěti, které do té doby milovali (vím, toto není tak typický příklad, ale copak otec říká takové hnusné věci o svém dítěti? I když je to použité jako zbraň na manželku…).
Malej není tlustej, ale manžel je de.bil, že mu to vzkazuju.
Moc všem děkuji. Ulevilo se mi, že je to opravdu zas jen výplod jeho choré mysli a nemám doma obézní dítě
S chlapem jsme již na cestě k EX a nebude to tak dlouho trvat, bude vše za námi. Pak se do boje s nadváhou pustím já. Bohužel ať dělám co dělám ty jeho řeči už mě stály pěkných pár kilo a ano, neudržela jsem se i pěkných pár čokolád
Ještě jednou všem moc děkuji za podporu ![]()
@maminka miminka jak jsi mohla vůbec o svém prckovi pochybovat, prý obézní
to víš že není!
Hodně štěstí ať to dobře zvládneš všechno
.Nevím co se mezi vámi stalo, ale dělám si vlastní obrázek o člověku co takhle deptá manželku ještě vymyšlenýma hloupostma o obéznosti vašeho dítka!
Nezáleží na tom, kolik měří a váží, ale co jí. Moje dítě mělo v 18 měsících přes 12 kilo a 88 centimetrů, ale on je zas od přírody takovej mohutnej. Už v porodnici měl velkou kostru, na který visely nohy a ruce ![]()
Pokud jí zdravě, tj. necpeš ho sladkostma nebo tučným, tak bych se nebála. Ovoce, zeleniny, kvalitního pečiva, brambor, masa, neslazených mléčných výrobků, obilovin, těstovin může sníst, kolik chce. A buď šťastná, že jí.
Úplně normální zdrtavé dítě…dcera měla v 18m sice „jen“ 10,5kg, ale taky měla „jen“ 78cm ![]()