Dětská postel-jaká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
28.8.14 16:56
@lecijasek píše:
@araw to zranění mě zajímá, ta naše má stejnou zábranu… Co se přesně stalo? Nám u té zábrany měnili tu tyčku, že prý staré byly nebezpečné a mohly se zlomit. Jinak zatím nemám problém.

rovnala jsem prostěradlo a normálně se ta jedna strana vyhákla a to ti povím, ty hroty jsou tak bolestivý. takže nic se nezlomilo, jen prostě to není úplně napevno a kluk se kolikrát natahuje pro psa a nevím, co by se stalo s jeho nohou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.8.14 20:09

@zajdavem
Ta je taky moc hezká :pankac: Můžu se zeptat, kde jste ji kupovali?

A jakou matraci holky máte v těch postelích pro prcky? Je jich taky strašný výběr a už jsem prostudovala snad kde co :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.8.14 21:06

@Tučňáčci je od www.vanas-nabytek.cz nebo tak nejak, jen uz bych ji nebrala se suplikem. Jinak je super a v cene je penova matrace a jsme taky spokojeny. Takze za me doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.14 21:43

@araw ne fakt super, ta zábrana je taky v pohodě, za celý rok, co v ní dcera spí, ani jednou neslítla na zem, ani žádný rány, nic, takže za mě super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
22.3.21 17:29

Dcera si teď moc přeje domečkovou postýlku. Jako jo, i mě se tento typ postýlek líbí. Hlavně s dekoracemi. Koukala jsem se na ně a docela se mi líbí tady svet-pokoju.cz. Mají i matrace, takže vše na jednom místě. Chtěla bych se ale zeptat, jak je to s životností postýlky? A jak se dětem v něm spinká?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML