Trhání nosních mandlí u dvouleté

1864
24.1.14 12:17

Trhání nosních mandlí u dvouleté

Ahojky, chtěla jsem s ezeptat jaké máte zkušeností s trháním nosních mandlí???jak to probíhá a za jak dlouho nás pustí z nemocnice? máme se jít obědnat příští týden. malá je pořád nemocná…14 dní zdravá a 14 dní nemocná..na orl nám řekla paní doktorka že má infekční nosní mandle :( děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2915
24.1.14 12:32

Ahojky, My byly před měsícem (synovi teď budou 3). Hodně trpěl na záněty ucha a rýmu měl taky pořád. My byli v nemocnici, kdo to dělají tak, že ráno na 7hod přišel a ve 3hod odpo byl doma ;) Celou dobu tam s ním byl manžel a zákrok trval nějakých 20min. Vše bylo bez komplikací, žádné krvácení. Je mu tracheou hodně poškrábali krk, tak první 3 dny nechtěl skoro vůbec jíst a pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
24.1.14 12:50

Nás vzali 1.den cca kolem 11, druhý den zákrok po ránu a třetí den domů. Nejhorší bylo probuzení z narkózy, nevěděla, co se děje a bylo to náročný, byli s námi na pokoji ještě jedna maminka s chlapečkem a ten stejný průběh. Druhý večer už normálně jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
24.1.14 13:23

FN Ol nástup večer-mohl být až ráno do 6ti (v den výkonu), ale mě se nechtělo tak brzo vstávat :D..šli jsme na řadu hned ráno, dostala sirup na oblbnutí, pak mě i s malou na vozíčku odvezli k sálu, tam rozlučka (to bylo nejhorší brečela jsem já místo malé :?, malá šla k „tetám“ bez problému), dr. která jí dělala výkon popsala co bude dělat atd…já pak nervní na pokoji, dovezli cca do 30min..dospávala na pokoji, kde se budila a brečela né bolesti, ale z narkózy..tak to bylo celé dopol, po O se vzbudila mohla jen pít a přesnidávku, pak zas usla a večer nabídli kaši-krupici, puding..to malá nejí, tak ještě měkký chleba se sýrem, snědla 2 krajíce :D..na druhý den jsme šli domů, ale s drsnou rýmou, prý se takto čistí..po pár dnech ok. Rymy po vydání mandlí, trošku ustoupily, ale spíš co se týká do průběhu, že žádný otřesný zelený, ale lehčí bez nějakých větší obtíží :)..tak hodně zdaru :kytka:
Omlouvám se za rozsáhlost :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+