Trhání osmičky, neschopenka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.24 19:30

Holky, jen takový dotaz - je opravdu nutné si ty osmičky nechat vytrhnout? Já z toho mám panickou hrůzu a po přečtení některých zdejších příspěvků mám teda hrůzu ještě větší. Moje zubařka mi řekla, že tomu dá ještě rok…já ale ani za rok neplánuju si je nechat vytrhnout, protože bych to fakt nezvládla a nevydržela… :oops: Proč tam ty osmičky nemůžou zůstat? Proč jste si je vlastně nechali vytrhnout? Můžu to u zubaře odmítnout?

• Citovat
  • Upravit
12882
14.2.24 20:02
@Anonymní píše:
Holky, jen takový dotaz - je opravdu nutné si ty osmičky nechat vytrhnout? Já z toho mám panickou hrůzu a po přečtení některých zdejších příspěvků mám teda hrůzu ještě větší. Moje zubařka mi řekla, že tomu dá ještě rok…já ale ani za rok neplánuju si je nechat vytrhnout, protože bych to fakt nezvládla a nevydržela… :oops: Proč tam ty osmičky nemůžou zůstat? Proč jste si je vlastně nechali vytrhnout? Můžu to u zubaře odmítnout?

Ony mohou tlačit na další zuby zespoda a dělat rotyku, pak bys mohla přijít o jinak zdravou stoličku kvůli tomu - aspoň tak to teda bylo vysvětleno mně v mém případě.

Ale o nic hrozného zas nejde, samotný zákrok necítíš, a těch pár dní potom se dá přežít u Netflixu s nanukem. Někdo ani to ne.

Chce to ale tu neschopenku, sice dělám v kanclu, ale musím se nějak soustředit, což by absolutně nešlo, navíc musím mluvit s klienty, což taky nešlo, přes otok jsem měla problém mluvit, k tomu mi nebylo dobře od té teploty. Kdyby ti bylo líp, můžeš si jí vždycky nechat ukončit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat