Trhání sedmičky nahoře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
6.11.22 10:29

Trhání sedmičky nahoře

Dobrý den v pátek jdu trhat vrchní sedmičku, bohužel to jináč nejde oprava by stála moc a ja si řekla že si ju radši nechám vytrhnout protože se mi ten zub z půlky rozpadl. V ten moment jsem byla hrdinka co nad tým mávla rukou že to zvládne protože byla sekat všechny osmičky naráz a zvládla to bez nejakeho stresu a nakonec i s bolestí u levé spodní osmičky kterou mi sekali nejdýl, ale momentálně mám uplně šíleny strach a ano to jsem měla i před tema osmičkama nekolik týdnu než nastal den kdy se jelo na samotné sekání, ale chci se zeptat jestli jestli je to jiné, sedmička je rozpadlá a má tam malinký zánět takže by se museli čistit kanálky a to je ta drahá část plus oprava. Tak se chci zeptat jestli je to jiné jak sekání tych osmiček, mám strach že se ten zub rozpadne a pak nevím jak to pokračuje jak se vytahuje ten zbytek teho zubu. Mohl by mi nekdo prosím napsat zkušenost :srdce: byla bych moc ráda. A samozřejmě strach ze zubařa mám strašný aj když tam jdu jen na prohlídku s tým že vím 100% že mi nic dělat nebude. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře