Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky.Chtela jsem se zeptat jsem 18tt a jdu k zubari.Muze me v tomto tydnu trhat zub,nebo davat korunku.Dekuju vam za odpovedi
ahoj, ja mela cely tehu problemy se zubama a trhala, vrtala, umrtvovala bez ohledu na to jaky jsem tyden atd. vzdy jsem ji pripomela ze jsem tehotna, rekla ze vi a ze to neva, prcek je zdravej jak ripa
tak snad to nevadi
O prcka se neboj, v těhu se normálně provádějí zákroky typu vrtání,trhání atd.Ta anestezie je lokální a malýho mnoství takže nemůže ublížit.
Ahojky,tak já měla ještě před těhu problém se zubem,během těhu taky a po porodu mi ho teprve vytrhla,že v těhu máš větší prách bolesti a i přes anestezii do zubu mě to bolelo jak čert,ale záleží jaký máš přesně problém.Já myslím,že i málo anestezie ubližuje mimi,ale záleží jak které dr.
ahoj, tak me na ferovku zrentgenovala celist, oblozila me ochrannou zasterou a jelo se, dostala jsem neco na umrtveni a rvala se osmicka a mala je uplne zdrava
Holky ja vam moc dekuji no uvidim dnes tam jdu.Ja si myslim,ze ten zub opravit uz nepujde,ale neboli tak uvidim ty moudraci to je nestesti.
Já jsem byla na vrtání zubu v 25 tt a v 27 tt ještě trhání zubu - moudráku, a úplně v pohodě
Bála jsem se toho, ale zvládla jsem to, porod bude daleko horší, teď už myslím jen na to ![]()
Druhý trimest je údajně ideální čas v těhu na trhání. Neboj, lokální umrtvení mimi neuškodí a pokud je zub rovný, šikovná zubařka ho vytrhne za pár vteřin ![]()
Tak co probehlo dobre opravil mi jenom jeden zub a trhani rikal ze nechame az po porodu.