Trhaný spánek 3mesíční

81
28.2.23 09:32

Trhaný spánek 3mesíční

Zdravím, chtěla bych se vypovídat, poradit, uklidnit, cokoliv…
Dcera od narození spala hezky, budila se co 3 hodiny, někdy spala i dýl, asi 3× spala 6h v kuse. Paráda, já byla ráno vždy fresh.
Teď 2 týdny zpět se začala budit co hodinu, max. 2, nikdy nespi dýl poslední 2 týdny :zed: myslela jsem že je to spurt, no ale už to trvá dlouho.. na spánkovou regresi je asi brzo, před pár dny měla 3 měsíce (i když se desím, jak se to ještě může zhoršit). Žádnou změnu jsme neudělali, večer uspím, dám do postýlky, já jdu spát 30-90 min po ní. Když se probudí, beru ji do postele, kde je až do rána. Nespí delší dobu ale ani v postýlce ani v posteli :nevim: Partner navrhuje ať ji dáme UM, že se aspoň můžeme v krmení střídat… Jako.. každou noc nad tím přemýšlím, ale každé ráno si řeknu že si nechci zkazit kojení a ona stejně jinak než u prsa neusne v noci… Jedině v kočárku spí i 3 hodiny, ale neumím si představit mít kočár v ložnici, pořád umývat kolečka a navíc máme v ložnici koberec :lol:
Máte zkušenost že po UM by spalo dítě lépe? Z okolí slyším že ji asi MM nestačí, mám slabé mléko, ale vím že slabé mléko je mýtus, navíc přes den vydrží víc než hodinu bez mléka :zed: vydrželi jste tohle období? Kdy se zlepšilo, pokud nějak? Je mi jasné že je to různé, ale stejně… :) Nebo co zkusit? Zkoušela jsem spací pytel i bez, vyvětrat před spaním, dávat Vigantol jedině ráno nebo vynechat… Nic, po všem spánek stejný…
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
28.2.23 09:41

Nic, jen prezit. Kolem 4.mesice je to normal…nevim, kolik zdroju je v cestine, pokud umis anglicky, dej do Googlu „4 month sleep regression“ a vyjede ti milion odkazu…

Hlavni teorie je, ze je to nejspis navazane na to, ze dite vic vnima a to je urcita zatez na CNS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí