Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@catherine100 píše:
Tak zaprvé malé děti na podsedak nepatri…
Resim podobnou situaci jen o dítě míň a zatím vede Subaru Forester…ale sedackama si nejsem jistá…
Outback je lepsi, vetsi kufr a vic mista na nohy mezi prednima a zadnima sedadlama. Je i pohodlnejsi pro sedici bez sedacek.
@suvik píše:
Outback je lepsi, vetsi kufr a vic mista na nohy mezi prednima a zadnima sedadlama. Je i pohodlnejsi pro sedici bez sedacek.
Taky po něm koukám, ale u toho uz je menší nabídka a je dražší a taky budu často ve městě a zas nechci krávu, s kterou nikde nezaparkuju…prave jsem přemýšlel a o suzuki sx4 ale to je prcek…a jelikož musime kupovat ještě dodávku máme omezený rozpočet ![]()
Tak ja mam porovnani, mame v rodine obe auta a rozhodne bych brala Outbacka, segra jezdi celej rok s rakvi, protoze Forester ma proste malej kufr. Jsem z mesta a s parkovanim problem nemivam. Jedina vyhoda Forestera je lepsi vyhled z auta, ale praktictejsi je Outback. Pokud Forestera, tak v plynu, usetris dost, Outback docela zere. U nas je to ale jediny auto, takze kufr je pro nas dulezitej. Neresila bych, pokud bych mela jen na popojizdeni. Suzuki je pro nas strasne maly, pro nas je malej i ten Forester prave. Mame dve deti. Outback je petiosobak, nic ene dozadu se tri sedacky nevejdou, pokud jde o tri deti v aute, jak resi zakladatel. Jedine jednu vpredu a dospelej mezi sedacky. To ovsem neni na delsi cestu. Ve Foresteru je to jeste horsi.
@suvik tak u nás to bude auto pro mě a děti a jejich rozvazeni do skolek a kroužků a moje ježdění po úřadech, Tak právě váháme, ještě máme totiž kombíka a bude dodávka ![]()
Jj, tak to jo, to toho Forestera chapu. Subaru krom toho, ze projede vsude, tak je taky bezpecny, takze urcite dobra volba. Ja uz treba mam problem vybirat auto a vedet, ze nebude 4×4. Uz proste jiny nechci
Skoda ze nedelaj dodavky ![]()
No my doteď 4×4 nepotřebovali (i kdyz chvíli jsme měli ML a to vyjelo taky všechno jen se člověk nesměl bat
),ale teď je to nutnost…manzel ještě přemýšlí o škoda scout ale ja nemám škodovky ráda ![]()
Zakladateli sorry za vlezení do tematu, ono s tím rozpočtem a požadavky podle mě není reálné takové auto najít…ono auto kde se vejdou tři sedačky je minimum a většinou jsou to mpv kde zas chybí ta 4×4 a slušné auto taky stojí batoh…
Hodně jsem četla, že spousta místa je v multiple, ale to je no řekneme si hnusný auto ![]()