Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj je tady někdo kdo ma tři i vice děti v malém byte?
Bydlime ve 2+1 a čekáme třetí miminko. Pokojik budou mít děti společně a my s partnerem máme obyvak.
Je tu ještě někdo s větší rodinou v malém byte?
Manžel takto vyrůstal, má dvě sestry, jedna o rok starší, druhá o dva mladší.
@mayecka mám 2 plus jedno na střídačku, bydlíme ve 2+1. Děcka to neomezuje, mají svůj pokoj ![]()
Já tak vyrůstala a spousta mých vrstevníků. Dobře si pamatuju ty palandy s vytahovací třetí postelí jako šuplíkem v panelákových bytech. My měli aspoň větší pokoje ve starém domě. Jako malé mi to nevadilo, tak od puberty to ale bylo na hlavu. To samé rodičům.
@mayecka taky máme 3 děti a byt 2+1
. manžel jeden pokoj teda předělil, prostřední potřebuje svůj klid tak má vlastní pokoj
+ pes ![]()
Máme to úplně stejně (věk dětí vidíš v podpisu), předpokládám ale, že půjdeme do většího, až se vrátím do práce…to znamená, že tři a půl roku min. budeme tady…děti taky mají svůj pokoj, my obývák…dá se…kde se mají lidi rádi, tam se vejít dá…je to o respektu a kompromisu, ale proč ne…alespoň jsme spolu a ne, že se třeba celý den nevidíme, kdyby byl každý zavřený ve svém pokoji. Je třeba hledat pozitiva…
![]()
My se teda byt snažíme max. uzpůsobit tak, aby tady i tak bylo co nejvíce prostoru na „běhání“ a hraní…třeba my v obýváku postel jako skříň (tu sklápěcí)…děti mají takovou speciální poschoďovku, jako bonus je tam vysunovací třetí postel stejné kvality jako ostatní
Jak říkám, kde se lidi mají rádi, tam jde všechno. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko ![]()
Ono taky záleží jak to 2+1 je velké.. bydlim v 2+1 co má 38m.. neumím si tu představit ani druhé dítě:)
A to jsem měla pokoj s bráchou a palandu, abychom se tam otočili:)
Je to byt o bytu. Bydlíme ve 2+1 a druhé dítko bych tu nepřivedla…je malý, z obýváku do ložnice. Ne, to není nic pro nás, máme každý rád svůj osobní prostor.
2+1 to uz bude asi extrem, ale vy to zvladnete budete muset.
Muz vyrustal ve 3+1 se sestrama, on je na zacatku unora narozeny a sestry dvojcata ten samy rok na konci prosince. Takze skoro trojcata
.
Vyrustali v jednom detskem pokoji a jak videt prezili to bez ujmy
.
Takze zit se tak da.
@mayecka vyrlstala jsem tak (já a sestra v pokoji, mamka a přítel v obývákku), vydrželo se to, ale je to na houby
my jsme teď v obýváku, malá od 7mi měsíců chtěla spávat sama - rušili jsme ji. Máme jedno dítě, chceme tři..ale už to druhé bych ráda přivedla do větších prostor…cítím že je nám to tu malé už teď.
Tak jde o to jak je byt velký, některé byty 2+1 mají 40 m2 a některé mají dvakrát tolik
Já vyrůstala v domě, takže si to neumím vůbec představit, ted čekáme mimčo, bydlíme 3+kk a do roka chceme už být v domku
Já bych v tak malým prostoru asi zcvokla, ale vše je asi o zvyku a možnostech ![]()
@mayecka píše:
Ahoj je tady někdo kdo ma tři i vice děti v malém byte?
Bydlime ve 2+1 a čekáme třetí miminko. Pokojik budou mít děti společně a my s partnerem máme obyvak.
Je tu ještě někdo s větší rodinou v malém byte?
Žili jsme s jedním dítětem v bytečku 2+1 a šlo to, ale s více dětma už by nám to asi nevyhovovalo. Nyní jsme v domě 5+1 se 4 dětma a už si lezeme po hlavě, tak budeme rozšiřovat o zimní zahradu na obytnou plochu cca 200m2. Ale faktem zůstává, že většinu času trávíme stejně v kuchyňoobýváku. ![]()
@ntkv píše:
Ono taky záleží jak to 2+1 je velké.. bydlim v 2+1 co má 38m.. neumím si tu představit ani druhé dítě:)
A to jsem měla pokoj s bráchou a palandu, abychom se tam otočili:)
Přesně tak
Moje babička měla byt 1+1, ale měl 60 m a stropy 4 metry, takže ideální pro patro na spaní.
@mayecka kamarádka má jedno, plánují dvě děti a už měnili dva + jedna za tři plus jedna…JE TO O PRIORITÁCH, někdo prostě malý byt pro více dětí nezvládá, jiný nedostatek soukromí neřeší ![]()