Tři děti v malém bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2468
19.5.15 14:23

Tri deti v malem byte

Ahoj je tady někdo kdo ma tři i vice děti v malém byte?
Bydlime ve 2+1 a čekáme třetí miminko. Pokojik budou mít děti společně a my s partnerem máme obyvak.
Je tu ještě někdo s větší rodinou v malém byte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
19.5.15 14:25

Manžel takto vyrůstal, má dvě sestry, jedna o rok starší, druhá o dva mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.15 14:26

@mayecka mám 2 plus jedno na střídačku, bydlíme ve 2+1. Děcka to neomezuje, mají svůj pokoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
19.5.15 14:31

Já tak vyrůstala a spousta mých vrstevníků. Dobře si pamatuju ty palandy s vytahovací třetí postelí jako šuplíkem v panelákových bytech. My měli aspoň větší pokoje ve starém domě. Jako malé mi to nevadilo, tak od puberty to ale bylo na hlavu. To samé rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
19.5.15 14:42

@mayecka taky máme 3 děti a byt 2+1 ;) ;). manžel jeden pokoj teda předělil, prostřední potřebuje svůj klid tak má vlastní pokoj ;) + pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
19.5.15 14:45

Máme to úplně stejně (věk dětí vidíš v podpisu), předpokládám ale, že půjdeme do většího, až se vrátím do práce…to znamená, že tři a půl roku min. budeme tady…děti taky mají svůj pokoj, my obývák…dá se…kde se mají lidi rádi, tam se vejít dá…je to o respektu a kompromisu, ale proč ne…alespoň jsme spolu a ne, že se třeba celý den nevidíme, kdyby byl každý zavřený ve svém pokoji. Je třeba hledat pozitiva… :lol: :hug:
My se teda byt snažíme max. uzpůsobit tak, aby tady i tak bylo co nejvíce prostoru na „běhání“ a hraní…třeba my v obýváku postel jako skříň (tu sklápěcí)…děti mají takovou speciální poschoďovku, jako bonus je tam vysunovací třetí postel stejné kvality jako ostatní :pankac: Jak říkám, kde se lidi mají rádi, tam jde všechno. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.5.15 14:59

Ono taky záleží jak to 2+1 je velké.. bydlim v 2+1 co má 38m.. neumím si tu představit ani druhé dítě:)
A to jsem měla pokoj s bráchou a palandu, abychom se tam otočili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
19.5.15 15:06

@ntkv tý jo, tak to je maličké…tak to jo, není byt jako byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
19.5.15 15:09

Je to byt o bytu. Bydlíme ve 2+1 a druhé dítko bych tu nepřivedla…je malý, z obýváku do ložnice. Ne, to není nic pro nás, máme každý rád svůj osobní prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.5.15 15:10

2+1 to uz bude asi extrem, ale vy to zvladnete budete muset.
Muz vyrustal ve 3+1 se sestrama, on je na zacatku unora narozeny a sestry dvojcata ten samy rok na konci prosince. Takze skoro trojcata :pankac:.
Vyrustali v jednom detskem pokoji a jak videt prezili to bez ujmy :-D.
Takze zit se tak da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.5.15 15:14

@mayecka vyrlstala jsem tak (já a sestra v pokoji, mamka a přítel v obývákku), vydrželo se to, ale je to na houby :think: my jsme teď v obýváku, malá od 7mi měsíců chtěla spávat sama - rušili jsme ji. Máme jedno dítě, chceme tři..ale už to druhé bych ráda přivedla do větších prostor…cítím že je nám to tu malé už teď.

• Citovat
  • Upravit
3097
19.5.15 15:29

Tak jde o to jak je byt velký, některé byty 2+1 mají 40 m2 a některé mají dvakrát tolik :) Já vyrůstala v domě, takže si to neumím vůbec představit, ted čekáme mimčo, bydlíme 3+kk a do roka chceme už být v domku :) Já bych v tak malým prostoru asi zcvokla, ale vše je asi o zvyku a možnostech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.5.15 15:41
@mayecka píše:
Ahoj je tady někdo kdo ma tři i vice děti v malém byte?
Bydlime ve 2+1 a čekáme třetí miminko. Pokojik budou mít děti společně a my s partnerem máme obyvak.
Je tu ještě někdo s větší rodinou v malém byte?

Žili jsme s jedním dítětem v bytečku 2+1 a šlo to, ale s více dětma už by nám to asi nevyhovovalo. Nyní jsme v domě 5+1 se 4 dětma a už si lezeme po hlavě, tak budeme rozšiřovat o zimní zahradu na obytnou plochu cca 200m2. Ale faktem zůstává, že většinu času trávíme stejně v kuchyňoobýváku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.5.15 18:41
@ntkv píše:
Ono taky záleží jak to 2+1 je velké.. bydlim v 2+1 co má 38m.. neumím si tu představit ani druhé dítě:)
A to jsem měla pokoj s bráchou a palandu, abychom se tam otočili:)

Přesně tak :) Moje babička měla byt 1+1, ale měl 60 m a stropy 4 metry, takže ideální pro patro na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
19.5.15 18:47

@mayecka kamarádka má jedno, plánují dvě děti a už měnili dva + jedna za tři plus jedna…JE TO O PRIORITÁCH, někdo prostě malý byt pro více dětí nezvládá, jiný nedostatek soukromí neřeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí