Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Krásné zasnění ![]()
Ale já svého prince mám!
Určitě není nekonalý, každý máme své chyby, kolikrát mu vytýkám, že si po sobě neuklidí, atd. Ale když se na to podívám zdáli, jsou to pro život prkotiny. Hlavně, že je slušný, je na něj spoleh, má nás rád!
to sem sice vůbec nepochopila, ale název diskuze a začátek mi našeptával zasni se a přej si tři věci které by ti měl oříšek splnit…
1. zdraví
2. malinko štěstí
3. aby už konečně přestali padat ty bílý s.ačky a zůstali sjízný silnice
![]()
děkuji Princi ![]()
lacenka píše:3. aby už konečně přestali padat ty bílý s.ačky a zůstali sjízný silnice
děkuji Princi![]()
k tématu, taky svýho „prince“ mám a i když bych ho někdy fakt přerazila a poslala do temných míst, jak jsme si to při předvčerejších vzpomínkách na krásné chvíle řekli, tak bych ho za nic nevyměnila!
jo jo taky si myslím, že jsem svého prince našla.. sice není nejkrásnější se super postavou! ale je na něj spolehnutí a snaží se mi i pomoci… i když mě dokáže taky naštvat…
a přáníčka?
1. zdraví
2. taky trošku štěstí
3. bohužel musím napsat finance (protože bez těch prokletých zlaťáčků - papíráčků to dnes fakt nejde.. a všechny co máme více dětí a jsme s nimi doma… asi máme trošku hlouběji do kapsy…
)
Hm, taky to nechápu. Ale já bych si s princem zatančila a vůbec, ale vůbec ani trochu bych se neptala, kdo je
Lovit totiž mají chlapi, ne ženy ![]()
Jistě mnozí z Vás znají tu úžasnou pohádku Tři oříšky pro Popelku. Která už po mnoho let patří neodmyslitelně k Vánoční atmosféře a k štědrovečerní pohodě. A jelikož se nám neúprosně blíží Vánoce a všichni jsme tak trochu romantici posedlí vžít se do role Popelky a prince, tak zkusme se odreagovat, uvolnit se a krásně se zasnít – zavři očíčka a pomalu je otvírej, tak - probouzíš se v té krásné pohádce.
Nyní trochu pozměníme scénář, vzhledem k dnešní době, si to situace žádá! A tak Vy nebudete tou umazanou Popelkou, nýbrž vznešenou princeznou, která čeká a hledá svého popeláře.
Dál krásně sníte a právě se nacházíte v sále při probíhajícím zásnubním bále, kapela hraje překrásné melodie, parket je plný tanečníků a z pozdálí Vás sledují svými flirtujícími pohledy obtloustlí princové s vizitkami svých profesí manažerů, bankéřů a podnikatelů. A Vaše obavy se skoro naplňují myšlenkou, že některý z těchto princů se stane vašim manželem a udělá Vás šťastnou. Když tu náhle se všem v sále zatají dech a i ta nejhbitější moucha ztuhne a vlítne do pavučiny. Dveře se otevřou, překvapením kapela přestane hrát a všichni údivem už nemohou dále tančit, to proto, že ve dveřích se objevil překrásný princ neznámého původu, v nádherném oděvu.
V tu chvíli se opravdu zastavil čas a když princ náhle dal do pohybu tu svojí neodolatelnou sexy postavu a pomalu kráčí směrem k Vám, tak Vaší jedinou otázkou v té chvíli je – propána, snad jsem dobře zakryla ten beďár!!!
Princ se k Vám neúprosně blíží a všechny přítomné ženy omdlévají tou neodolatelnou vůní deodorantu Adidas. A už je to tady, div se Vám nezastaví srdce při pohledu do jeho uhrančivých očí a o jeho šarmu ani nemluvě. V tom tiše, že i jehla při dopadu na zem by byla slyšet, se z úst prince ozve - smím prosit překrásná princezno??? A Vy, ačkoliv bohem obdarovaná upovídaností, náhle marně hledáte ve svém slovníku to nejjednodušší slůvko, ANO! Ano princi, musíte!!! Nakonec statečně odpovídáte.
Svět se začne s Vámi točit při tom tanci lambáda a v pevném sevření a vzájemných láskyplných pohledech, spolu tančíte a jeden na druhého se usmíváte. A nakonec ta neskutečná ženská zvědavost Vám nedovolí a položíte princi otázku. Kdo jste vznešený princi??? Znám Vás??? Princ se pousměje a povídá, chcete-li znát odpověď princezno, musíte mi zodpovědět tři otázky!!! Jelikož je žena chytré stvoření, bez jakéhokoliv váhání odpovídáte, tak mi prosím povězte a položte ty otázky???
Princezno, otázky nejsou jednoduchý a pokud je neuhodnete, už mě nikdy neuvidíte!!!
Takže první otázka zní - Má rád plíny, dudlík a kočárek, ale miminko to není!
Druhá otázka – Má rád humor, dává pocit štěstí, spokojenosti a věří v lepší časy, ale ministr Kalousek to není!
Princezno, třetí a poslední otázka – Má rád rychlou jízdu, kličkuje hbitě po lesních cestách a mezi stromy, též rád překonává překážky, ale žokej Váňa to není!!!
Princezno, už znáte odpovědi??? Hmm, hmm ……. No nic princezno, musím tedy odejít, je mi líto!
A princ rychlím mužným krokem mizí v dáli, ach, ztratil jsem botu! Doufejme, že princezna neomdlí, zůstala mi tam i ponožka. Oooh toto studí a štípe ta sůl! Hej sluho, rychle nastartuj můj Bavorák!
A Vy jen smutně pohlížíte na oblaky prašného sněhu, jak se víří od silných kol a koně pod kapotou BMW velkou rychlostí odvážejí Vašeho vysněného prince do neznámého velkoměsta!
Pohádky však není konec, stále ještě sníte? Budete hledat svého prince?
Raději však otevřete oči a probuďte se do reality všedních dní. Pohádky ponechejme dětem.