Třicátnice plus mínus něco

30.12.21 21:09

Třicátnice plus mínus něco

Zdravím Vás, dámy, tak mám konečně čerstvě po rozvodu, vše vyřešeno. Pracovní vytížení mě žene na seznamky. Leč pár schůzek proběhlo. Zkouším to na vícero místech, abych narazil na tu, kterou bych chtěl. (To už vím)

Jo a něco o mě. Lehce přes 30. Vlasů trochu méně. Děti jsou na dva víkendy v měsíci. Mám rád aktivní život, humor, přírodu ATP. 187, 78.
Lokace okolí Máchova jezera.

Měla bys být na tom podobně. (Výška a váha může být nižší, to bych ocenil. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.12.21 21:24

Jediné, co bys na mě asi ocenil, je nižší výška a váha než máš ty… Jinak navrch mám ve věku a dítě 24/7 + taková podstatná drobnost - manžel má tedy větší váhu i výšku, tak by mohla být sranda…

• Citovat
  • Upravit
30.12.21 21:30
@Anonymní píše:
Jediné, co bys na mě asi ocenil, je nižší výška a váha než máš ty… Jinak navrch mám ve věku a dítě 24/7 + taková podstatná drobnost - manžel má tedy větší váhu i výšku, tak by mohla být sranda…

Tak v rámci té srandy, proč ne. :pankac:

Teď vážně. Problémy nepotřebuju. Takže spíše single lady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 21:40
@ProtestantVexilu píše:
Zdravím Vás, dámy, tak mám konečně čerstvě po rozvodu, vše vyřešeno. Pracovní vytížení mě žene na seznamky. Leč pár schůzek proběhlo. Zkouším to na vícero místech, abych narazil na tu, kterou bych chtěl. (To už vím)

Jo a něco o mě. Lehce přes 30. Vlasů trochu méně. Děti jsou na dva víkendy v měsíci. Mám rád aktivní život, humor, přírodu ATP. 187, 78.
Lokace okolí Máchova jezera.

Měla bys být na tom podobně. (Výška a váha může být nižší, to bych ocenil. :) )

A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
30.12.21 21:42
@Capricorn61 píše:
A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“? :mrgreen:

Hele, to měl můj manžel taky. Nás seznámila jeho sestra nakonec, ale pak se mi přiznal, že měl asi tři seznamky a ještě randil tak různě, kde se kdo naskytl. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2577
30.12.21 21:48
@Kolicek95 píše:
Hele, to měl můj manžel taky. Nás seznámila jeho sestra nakonec, ale pak se mi přiznal, že měl asi tři seznamky a ještě randil tak různě, kde se kdo naskytl. :lol:

Ale pak ti to priznal. :mrgreen: Jakoze precti si to, co zakladatel napsal. Vubec se tim netaji. :mrgreen: No, jeste, abychom se o neho nepopraly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 21:49
@Capricorn61 píše:
A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“? :mrgreen:

Hledam současně na více místech, pokud nepotkám tu, kterou chci, nijak to nepokračuje. Nejsem sběratel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 21:49

Lokací bych byla ok Bezděz vidím skoro z okna, věkem ne :mrgreen:
A táta, co vidí své děti jen 2krat za měsíc by mě neuchvátil, ani kdyby byl Bruce Willis

• Citovat
  • Upravit
30.12.21 21:50
@Capricorn61 píše:
Ale pak ti to priznal. :mrgreen: Jakoze precti si to, co zakladatel napsal. Vubec se tim netaji. :mrgreen: No, jeste, abychom se o neho nepopraly. :mrgreen:

K čemu tajnosti. Upřímnost je cenná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 21:50
@Anonymní píše:
A táta, co vidí své děti jen 2krat za měsíc by mě neuchvátil, ani kdyby byl Bruce Willis

OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 21:54
@ProtestantVexilu píše:
K čemu tajnosti. Upřímnost je cenná.

Tak v tomto ohledu to cenim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
30.12.21 21:54

Myslím, že to máš lehce zvláštně formulované a v tom duchu jsou i zdejší reakce :) Ale třeba se nějaká chytí a napíše do sz

• Citovat
  • Upravit
30.12.21 22:02
@TO_IT píše:
Myslím, že to máš lehce zvláštně formulované a v tom duchu jsou i zdejší reakce :) Ale třeba se nějaká chytí a napíše do sz

Díky, díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.12.21 22:22
@Anonymní píše:
A táta, co vidí své děti jen 2krat za měsíc by mě neuchvátil, ani kdyby byl Bruce Willis
Ó další soused, já dlouhá léta Bezděz viděla doslova z okna :kytka:

Zakladateli, já splňuji všechno! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.21 22:48

Já splňuji pohled na Bezděz taky. Při západu slunce nádhera. Ale jinak teda taky nemám zájem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová