Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás, dámy, tak mám konečně čerstvě po rozvodu, vše vyřešeno. Pracovní vytížení mě žene na seznamky. Leč pár schůzek proběhlo. Zkouším to na vícero místech, abych narazil na tu, kterou bych chtěl. (To už vím)
Jo a něco o mě. Lehce přes 30. Vlasů trochu méně. Děti jsou na dva víkendy v měsíci. Mám rád aktivní život, humor, přírodu ATP. 187, 78.
Lokace okolí Máchova jezera.
Měla bys být na tom podobně. (Výška a váha může být nižší, to bych ocenil.
)
Jediné, co bys na mě asi ocenil, je nižší výška a váha než máš ty… Jinak navrch mám ve věku a dítě 24/7 + taková podstatná drobnost - manžel má tedy větší váhu i výšku, tak by mohla být sranda…
@Anonymní píše:
Jediné, co bys na mě asi ocenil, je nižší výška a váha než máš ty… Jinak navrch mám ve věku a dítě 24/7 + taková podstatná drobnost - manžel má tedy větší váhu i výšku, tak by mohla být sranda…
Tak v rámci té srandy, proč ne. ![]()
Teď vážně. Problémy nepotřebuju. Takže spíše single lady.
@ProtestantVexilu píše:
Zdravím Vás, dámy, tak mám konečně čerstvě po rozvodu, vše vyřešeno. Pracovní vytížení mě žene na seznamky. Leč pár schůzek proběhlo. Zkouším to na vícero místech, abych narazil na tu, kterou bych chtěl. (To už vím)Jo a něco o mě. Lehce přes 30. Vlasů trochu méně. Děti jsou na dva víkendy v měsíci. Mám rád aktivní život, humor, přírodu ATP. 187, 78.
Měla bys být na tom podobně. (Výška a váha může být nižší, to bych ocenil.
Lokace okolí Máchova jezera.)
A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“? ![]()
@Capricorn61 píše:
A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“?
Hele, to měl můj manžel taky. Nás seznámila jeho sestra nakonec, ale pak se mi přiznal, že měl asi tři seznamky a ještě randil tak různě, kde se kdo naskytl. ![]()
@Kolicek95 píše:
Hele, to měl můj manžel taky. Nás seznámila jeho sestra nakonec, ale pak se mi přiznal, že měl asi tři seznamky a ještě randil tak různě, kde se kdo naskytl.
Ale pak ti to priznal.
Jakoze precti si to, co zakladatel napsal. Vubec se tim netaji.
No, jeste, abychom se o neho nepopraly. ![]()
@Capricorn61 píše:
A co z toho dotycna bude mit? Kterou chces uz vis. Takze to hledas jen dalsi kus do sbirky „mam rozjeto na vice mistech“?
Hledam současně na více místech, pokud nepotkám tu, kterou chci, nijak to nepokračuje. Nejsem sběratel.
Lokací bych byla ok Bezděz vidím skoro z okna, věkem ne ![]()
A táta, co vidí své děti jen 2krat za měsíc by mě neuchvátil, ani kdyby byl Bruce Willis
@Capricorn61 píše:
Ale pak ti to priznal.Jakoze precti si to, co zakladatel napsal. Vubec se tim netaji.
No, jeste, abychom se o neho nepopraly.
K čemu tajnosti. Upřímnost je cenná.
@Anonymní píše:
Lokací bych byla ok Bezděz vidím skoro z okna, věkem ne
A táta, co vidí své děti jen 2krat za měsíc by mě neuchvátil, ani kdyby byl Bruce Willis
OK
@ProtestantVexilu píše:
K čemu tajnosti. Upřímnost je cenná.
Tak v tomto ohledu to cenim ![]()
Myslím, že to máš lehce zvláštně formulované a v tom duchu jsou i zdejší reakce
Ale třeba se nějaká chytí a napíše do sz
@TO_IT píše:
Myslím, že to máš lehce zvláštně formulované a v tom duchu jsou i zdejší reakceAle třeba se nějaká chytí a napíše do sz
Díky, díky. ![]()
@Anonymní píše:Ó další soused, já dlouhá léta Bezděz viděla doslova z okna
Lokací bych byla ok Bezděz vidím skoro z okna, věkem ne
Zakladateli, já splňuji všechno! ![]()
Já splňuji pohled na Bezděz taky. Při západu slunce nádhera. Ale jinak teda taky nemám zájem ![]()