TRIG 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.5.24 07:15

TRIG 3

Zdravím, už několik dní zkoumám kočárek TRIG 3 od značky Kinderkraft, ale doposud jsem nenašla žádné recenze, protože je to novinka. Nekoupil si už tenhle kočárek někdo z vás? Má cenu si ho pořizovat? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
16.5.24 15:35

Taky po něm pokukuji, snad se ozve někdo, kdo ho má doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.24 14:16

Já ho nakonec koupila. Na feedu byl s kódem ve slevě, tak to bylo jasné 🤭. Jsem spokojená. Malá mi tam za ten den třikrát usnula, tak i jí se tam líbí. Jen teda je to madlo o kousek vyšší, než jsem zvyklá, ale to jsem si četla v jedné recenzi, než jsem ho koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.5.24 14:41

Mají kolečka odpružení? Jestli to hodně “nekodrcá”🤔 a ještě se chci zeptat jestli ten čudlik na složení kočárku nepřekáží při držení madla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.24 15:17

Odpružení mají přední kolečka. Zatím jsem to zkusila projet u nás po vesnici. Máme i úsek, kde je prašná cesta, a je to vpohodě. Projet les jsme ještě nezkoušeli. Nijak mi nezavazí ten caplík na madlu.
Mně šlo spíš o to, aby to bylo skladnější do auta a lehčí než kočár, co mám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.6.24 15:10
Ahoj, taky po něm koukám. Už jsem za kočáry utratila strašně peněz, ale jsou to samy obrovský kocarky. Tak tohle do auta mi přijde super. Ale co ten terén? Muzu poprosit o nějaký poznatky nový? Moc Dekujii :srdce:
@Melissa883 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.24 19:59

Čauky, už mám s ním něco naježděno a za mě dobrý. Ty lehce kodrcavé cesty to zvládlo v pohodě, dítě mi z kočáru nevyskočilo 😀. A ještě jsem teda četla, než jsem ho kupovala, že je to madlo pro vyšší osoby. Já si tu výšku zkoušela na starém kočáru a přišlo mi to v pohodě, a teď, když ho mám, tak je to teda vyšší, než jsem čekala, ale ne o moc, je to v pohodě a pohodlné. Já mám 165 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.6.24 08:12

Taky jsem ho nakonec objednala a hned jsme ho vraceli. Madlo bylo příliš vysoké a caplík na skládání rušivý. Z kočárku jsem měla pocit, že by se rozpadl při horším terénu. Koupili jsme Hauck 4D Air a jsme neskutečně spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí