Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, už několik dní zkoumám kočárek TRIG 3 od značky Kinderkraft, ale doposud jsem nenašla žádné recenze, protože je to novinka. Nekoupil si už tenhle kočárek někdo z vás? Má cenu si ho pořizovat? Děkuji za odpověď
Já ho nakonec koupila. Na feedu byl s kódem ve slevě, tak to bylo jasné 🤭. Jsem spokojená. Malá mi tam za ten den třikrát usnula, tak i jí se tam líbí. Jen teda je to madlo o kousek vyšší, než jsem zvyklá, ale to jsem si četla v jedné recenzi, než jsem ho koupila.
Mají kolečka odpružení? Jestli to hodně “nekodrcá”🤔 a ještě se chci zeptat jestli ten čudlik na složení kočárku nepřekáží při držení madla
Odpružení mají přední kolečka. Zatím jsem to zkusila projet u nás po vesnici. Máme i úsek, kde je prašná cesta, a je to vpohodě. Projet les jsme ještě nezkoušeli. Nijak mi nezavazí ten caplík na madlu.
Mně šlo spíš o to, aby to bylo skladnější do auta a lehčí než kočár, co mám doma.
@Melissa883 píše: Více
Čauky, už mám s ním něco naježděno a za mě dobrý. Ty lehce kodrcavé cesty to zvládlo v pohodě, dítě mi z kočáru nevyskočilo 😀. A ještě jsem teda četla, než jsem ho kupovala, že je to madlo pro vyšší osoby. Já si tu výšku zkoušela na starém kočáru a přišlo mi to v pohodě, a teď, když ho mám, tak je to teda vyšší, než jsem čekala, ale ne o moc, je to v pohodě a pohodlné. Já mám 165 cm.
Taky jsem ho nakonec objednala a hned jsme ho vraceli. Madlo bylo příliš vysoké a caplík na skládání rušivý. Z kočárku jsem měla pocit, že by se rozpadl při horším terénu. Koupili jsme Hauck 4D Air a jsme neskutečně spokojení.