Levnější sporťák do terénu

Anonymní
3.4.24 17:54

Levnější sporťák do terénu

Zdravím mamky. Na poslední chvíli u nás padlo rozhodnutí stěhovat se do hor. Jenže už máme koupený valco snap 4 sport. Takže potřebujem i nějaký pořádný do terénu, ale nechci za něj dát 20. TUG2 nechci a TUG3 nebo TFK už je cenově moc. Nejradši bych něco do 10 000, případně lehce přes by taky nevadilo. Líbí se mi hauck runner, ale četla jsem že vůbec není odpružený a to by mohl být problém. Fakt je to tak špatný? 😅 U nás na prodejně ho zrovna nemají, tak to ani nemůžu zkusit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
3.4.24 18:12

A uz mas sedici dite? Bude v kocare spat? Protoze pokud ne, je lepsi poridit cyklovozik. Mam TUG2 a levny cyklovozik za nejakych 10tis a do snehu a vetsiho terenu daleko radsi vyrazim s vozikem. A dite v nem taky jezdi radsi, protoze ma vic mista, bez v kocare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.4.24 18:28

Hauck opravdu nebrat - není vůbec kvalitní a jsou to zbytečně vyhozené peníze. Skvělý kompromis mezi Thule a TFK je Baby Jogger Summit X3 sportovní kočárek. Pořídíte ho za slušnou cenu a vaše požadavky splní na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
3.4.24 18:48

My mame v jizerkach vozik Thule, ten je ale cenove trosku jinde. Mrknete na bazarovy chariot - předchůdce Thule, do tech 10 tis sezenete a byl taky fajn. Ma spoustu vyuziti i pro sport a do terenu si ho nemuzu vynachvalit. Za me je to dobra investice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.4.24 19:48

Hauck do terenu urcite nebrat. Cyklovozik mi prijde dobra volba, nejaky bazarovy by mohl byt za slusnou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
3.4.24 20:03

My měli Baby Jogger City Mini z druhé ruky. Stál pár šupů a zatím nezničitělný. Jezdili jsme po šutrech a nevím po čem a pořád vypadá stejně, nic se s ním neděje. I pro větší děti, snadno ovladatelný.

Má jedinou nevýhodu - aby vešel do nášho kufru, museli jsme sundávat přední kolečko. To sice jde úplně snadno, ale kolečko pak špinilo kufr.

Ze zkušenosti mi vychází, že je naprostý nesmysl vyhazovat peníze za drahé kočárky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 21:34
@Ernais píše: Více

Dceři je rok a půl a v kočárku nespí, spí v nosítku. Cyklovozík se mi taky líbil, ale ten si můžu půjčit zadarmo u muže v práci, mají thule chariot se setem za kolo, s běžeckým i lyžařským. Jenže to nenarvu se psi do auta i kdybych chtěla, máme dva 40kg pitbuly

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 21:35
@MP19 píše: Více

Děkuju 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 21:37

@vabarbora @Fiškuska Holky děkuju 😊. Cyklovozík si můžu kdykoliv půjčit zadarmo u muže v práci, ale nemám šanci to do auta se psi nacpat. Máme dvě 40kg krávy 😅

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 21:39
@Capelucia píše: Více

A je stabilní? Já měla v ruce z menších jen thule spring a to bylo takový vyklepaný a moc to nedrželo stopu ani s 15kg dítětem

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
4.4.24 08:55
@Anonymní píše: Více

On vůbec není menší. Vlastně nevím proč má takový název. Ostatní, co máme, jsou menší. Kočárků jsem kupovala víc. U každé babičky je jeden a bydlíme 2000 km daleko, takže ať se s tím netaháme po letadle. Tenhle je zdaleka nejstabilnější a vyklepaný vůbec ne. Já mám 3 kolový, super se s ním manévrovalo, byl stabilní i po kamenitých a lesních cestách. Teď do něj s přehledem vleze i skoro 4 leťák. Vlastně fakt nechápu to mini v názvu. :lol: Pro druhého syna jsem kupovala jiný, nový, prý do 25 kg, to se musím zasmát. Vyklepaný mám taky, ale ten je zas jenom do letadla a jde složit na pidirozměr :D.

Já s Baby Joggerem byla moc spokojená. Kupovala jsem ho od maminky, co běhala, jako kočárek do hor a do lesa, ale aby taky šel snadno složit do kufru. Svůj účel splnil dokonale.

Když nevíš - a ze zkušenosti opisy často tak úplně neodrážejí skutečnost, tak si vyber modely, co ti jsou sympatické a jdi si je prostě vyskoušet. Dobrý je vybrat si, co je pro tebe nejdůležitější. Jednu věc. Kočárek pro úplně všechno nenajdeš. S druhým synem teď jezdím v kočárku, který hlavně jde složit jedním tahem. Po lese horší, vyklepaný trochu je taky, ale teď bydlíme ve městě a to se oplatí víc. Takže jsem spokojená. Starší se narodil na samotě u lesa bez asfaltové cesty, tam jsem měla nároky jiné. Hodně štěstí ať máte svůj kočárek rádi :D.

• Citovat
  • Upravit
5629
4.4.24 09:52

Koukni na bazarový TFK, starších, ale stále v pohodě kousků je kolem těch 10 tis na bazaru celkem dost. Z jakého důvodu nechceš TUG2? Ty se totiž dají také použiteé ve slušném stavu sehnat za těch 10-12 tic. Thule glide klidně i pod 10 a do terénu je to super kočár.
nebo použitý Baby jogger summit x3 se del recenzí zdá jako fajn kočárek a na inzercích je vidět s cenovkou pod 10k.

Raději bych šla do použitého dobrého kočárku, než do nového Hauck runner. Ten kočárek jsem při použití viděla jednou a maminka s ním v terénu dost zápasila a dítě bylo trochu vyklepané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.24 09:20

@Gracetheworld TUG2 nechci kvůli krátký stříšce a nejde až tak do sedu a to dceři vadí. Porovnávala jsem ho na prodejně s TFK mono 2 a ten malý vyhovoval, ale přece jenom už jí je rok a půl tak počítám že dýl jak další rok a půl bych ho nevyužila a už se mi tolik investovat nechce když už máme koupený valco za 7000. Ještě tedy byla ve hře varianta prodat valco, koupit levný golfky a k tomu třeba to tfk z druhý ruky, ale bojím se jak by se do golfek vešla. V 16m měla 90cm a 15kg

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
7.4.24 09:35

Máme starší typ Baby Jogger a to Summit XC, projede všechno, vejde se do něj i hodně velké dítě.

• Citovat
  • Upravit
5629
7.4.24 10:01
@Anonymní píše: Více

Já tě chápu, taky mi je sympatičtější TFK. O dítě se momentálně snažíme, ale až to bude na pořadu dne, tak budu kupovat TFK. Kvůli financím asi z druhé ruky, ale to mi nějak extra nevadí.
Nevím jak na tom je se stříškou ten Thule Glide, na inzercích bývají mnohem levnější než UG2 a v terénu to projde fakt hodně, tak kdyžtak mrkni i na ten.
Nebo ten BJ summit x3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4