Tříleté dceři jsou legíny šíroké

6162
12.5.17 19:38

Tříleté dceři jsou legíny šíroké.

Chtěla jsem dceři 3,5 roku, cca 13 kilo, cca 100 cm nakoupit na jaro a léto legíny i tregíny, ale bohužel ty, které jsou délkou ok, tak jsou jí neskutečně široké a padají ji a ty tak o cca 2-3 čísla menší jí aspoň nepadají, ale jsou krátké, takže by je mohla nosit leda tak jako capri legíny.
Jsem z toho nesvá, ona má dlouhé a štíhlé nohy a nevím jak tuto situaci řešit?
Teď jsem jí pod džíny koupila podkolenky a nosí kšandy, aby jí nepadaly, ale jak to budu řešit v létě?
Byly jsme dnes v HaM a bohužel jsme nic nekoupily.
Nemáte tip, kde bych jí mohla nakoupit legíny a tregíny, aby jí nepadaly a aby byly dostatečně (nejlépe i delší) dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
12.5.17 19:46

@Caitlyn Já dceři kupovala legíny v Nextu, ale i tak jsem jí našívala gumu v pase. Ale nohavice měla úzký, jen v pase jí to plandalo. Ale já jsem byla zvyklá, že jí do všech kalhot, i tepláků dávám gumu :mrgreen: Ale ona měla v 3,5 letech teprve 96 cm. Tvoje dcera je tedy ještě hubenější, než moje, to asi těžko budeš něco shánět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.5.17 19:49

Jak se nosí kšandy na podkolenky :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.5.17 19:51

@Caitlyn Pepco máme stejný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.5.17 19:51

Máme stejny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
12.5.17 19:57
@PapeJ píše:
@Caitlyn Já dceři kupovala legíny v Nextu, ale i tak jsem jí našívala gumu v pase. Ale nohavice měla úzký, jen v pase jí to plandalo. Ale já jsem byla zvyklá, že jí do všech kalhot, i tepláků dávám gumu :mrgreen: Ale ona měla v 3,5 letech teprve 96 cm. Tvoje dcera je tedy ještě hubenější, než moje, to asi těžko budeš něco shánět :nevim:

Ty jo, ta guma je dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo :think:
Ale neumím tu gumu do toho přišít :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
12.5.17 19:58
@mamina44 píše:
Jak se nosí kšandy na podkolenky :think: :)

Ty má na džínách, podkolenky místo ponožek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
12.5.17 20:00

Já teda na naší štíhlínku nakupovala legíny právě v tom HaM, případně v Takku - tam mají ještě užší. Vyjímečně v Tescu. Za to třeba legíny z CaA, Kiku apod. jí byly hodně veliké. Next jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
@Clementia píše:
@Caitlyn Pepco máme stejný problém

Díky za tip, jsou legíny z Pepca opravdu ok, nebudou padat?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271

Legíny pro štíhlé jsem koupila v Coccodrillo nebo jak se to píše. Jinak máme s kalhotami stejný problém, do všech oběma dětem musím dát gumu. Už se těším na léto, u kraťasů stačí vzít menší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
12.5.17 20:01
@LadyBrigit píše:
Máme stejny problem

A jak to řešíte? Co bude v létě nosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
12.5.17 20:01

Mám stejný problém u dvouleté.. co nemá plínky, tak jsme do všech legín a tepláků museli našít gumu. V pase obrovké a když už dobré, tak zase krátké.. Teď jsem ji koupila od oka v Pepcu obyčejné teplákové kraťasky na léto - vzala jsem ji velikost 74, že to už mít musí.. a nemá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2721
12.5.17 20:02

Dcera 13 Kg a 97 cm. Nejlíp jí sedí legíny z Lídlu, občas i Pepco, ale v pase jí jsou velké skoro všechny, takže babička na všech kalhotech dělá v pase záševky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
12.5.17 20:08
@Caitlyn píše:
Ty jo, ta guma je dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo :think:
Ale neumím tu gumu do toho přišít :oops: :nevim:

Já v jednom švu rozpárala dírku a pak jsem tam tu gumu protáhla, u Nextovek to šlo. V Pepku taky nakupuju, ale přijde mi, že po určitý době ty legíny povolej a dceři pak taky plandaly, ale teď má troje nový a ty zatím sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
12.5.17 20:13

@Caitlyn a nechceš ji je nechat ušít? Bude to mít na míru, bude to zřejmě z kvalitnějšího materiálu, alespoň ty legíny, zkus mrknout na Fler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat