Třinec a okolí - s dětmi

126
19.7.17 08:22

Třinec a okolí - s dětmi

Zdravím :-) Můžete mi někdo prosím poradit něco v okolí Třince (cca do 50 km), co by zaujalo 2 holčičky (2 a 5 let) - našla jsem si Zoo Ostrava, Aqualand Olešná, příp. lanovka na Radhošť. Jinak vážně nevím :-( Příp. i kde se vhodně ubytovat - se zázemím pro děti. Díky za jakékoli informace :-) Pěkný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
19.7.17 09:30

Zoo Ostrava, Svět techniky ve Vítkovicích, Rybí dům a Archeopark v Chotěbuzi, Aquapark Olešná, i ty Pustevny jsou fajn… nebo pak něco v Polsku, Wisla, Dream park…

• Citovat
  • Upravit
301
29.7.17 12:39

Rybí dům, Archeopark Chotěbuz, zámek a zámecká zahrada Karviná, hřiště a mauglího stezska Bohumín, směr Polsko Ustruň, od nás z Třince kousíček a tam buď lanovku nahoru na Čantoryji, nebo Lesny park, pro děti suprovka, už jsme tam byli několikrát. Frýdek-Místek Olešná, perfektní hřiště u přehrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
29.7.17 13:54

Vitality Vendryně, Kempaland Bukovec :) Jinak toho holky vypsaly hodně. V Třinci je ještě dětská herna s kavárnou Gajanek, kdyby třeba pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
30.7.18 19:00

Ahoj, nevim jestli to tady jeste nejak funguje, ale rada bych se zeptala jestli se tady najde nejaka holcina z Trince, a okoli, ktera se chysta do toho prastit.
Asi bych uz dite chtela, ale desi me predstava ze bych byla porad jen sama-zadna kamaradka se k tomu jeste nema. Nejakou spriznenou dusi bych uvitala-spolecne vylety, prochazky, kafe nebo vinko. Prijdu si jako bych hledala chlapa, ale neco na tom bude…ono je treba aby si kamarafky sedly ze ;) Je mi 26, bydlim v Třinci a ucim-proto mam ted hodne casu pres leto…no asi bych uz tu seznamku mela utnout :mavam:Tak se mejte a preju hezky zbytek leta.

Příspěvek upraven 23.09.18 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.18 19:08

Zdravím kolegyňku z oboru. Taky učím v Trinci, ale děti už mám. Chci ti jen popřát hodně úspěchů při snažení a tedy doufám, že máš smlouvu na neurčito. Mě kdysi zachránila místo. Jinak bych se nemohla vrátit. To víš. Nas region a shánění místa

• Citovat
  • Upravit
325
30.7.18 19:12

Smlouva prisla brzo, az jsem sama cumela. Jak mas stare deti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 23:49

Ahoj je to ještě aktualní ? hledala jsem na emiminu diskuzi kde zajít s prckem na hřiště a jak si čtu diskuzi tak mě zaujal tvůj komentář, už máte mimi? Já mám za měsíc dvouleteho syna:-) je mi 26 jsem z Třince a taky bych se klidně seznámila s takovou holčinou=)=) tak jak budes chtit napis ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 23:51
@Nevimjakynick
@Andrea9944 píše:
Ahoj je to ještě aktualní ? hledala jsem na emiminu diskuzi kde zajít s prckem na hřiště a jak si čtu diskuzi tak mě zaujal tvůj komentář, už máte mimi? Já mám za měsíc dvouleteho syna:-) je mi 26 jsem z Třince a taky bych se klidně seznámila s takovou holčinou=)=) tak jak budes chtit napis ahoj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.