Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj urcite se preobjednavat nemusis, optimalni nacasovani odberu je mezi 16-18tt, takze zadnej strach…Muze se delat od 15tt az do 22tt.
Preji, at je vse v poradku ![]()
Já jsem byla 14+1, v Jižních Čechách se to tak dělá, odeslal mě na krev takhle sám gyndař. Tabulky nastavený mají od 14+0 a aspoň jsem v 15.tt věděla, že je kompletní skríning negativní.
Holky, všem díky moc! Já to fakt už zapomněla.. říká se 16tt.. ale to je prostě zavádějící
Já to nikdy moc neřešila, automaticky jsem vždy dala krev a když pak mudr nic neříkal při další kontrole, věděla jsem, že je to ok. Teď se trochu bojím, kvůli věku i kvůli tomu, že tak nějak nevím, jestli tam není skryto ještě jedno prtě, utz v 10tt moc neřekl, děloha byla celá stočená, ale já na angelsounds slyším dvojí ozvy - silné, ne ozvěnu těch prvních, tak si říkám, že buď to druhý je pupečník nebo dvojče, takže doufám, že před odběrem udělá kontrolu utz, asi si o ní řeknu, ať se testy počítají na správný počet miminek. Vnitřně doufám, že je jedno (s ohledem na mojí jen jednu funkční ledvinu), intuice říká, že dvě. Tak uvidíme. ![]()
Holky, mám dotaz (nějak si to už z předchozích těhu nepamatuju
).
Ty tripple testy - ty druhé, se dělají v 16tt.. to znamená 15+něco nebo to může být i 16+něco? Jsem objednaná k mudr na testy, ale to budu už 16+6, tak jestli to není chyba (že by to špatně spočítal) a neměla bych se přeobjednat o týden dřív.