Tříselná kýla v těhotenství

5492
1.4.08 10:00

tříselná kýla v těhotenství

Ahoj holky
mám jeden dotázek. Asi od 21.tt mám tříselnou kýlu. Nejdříve jsem si myslela, že mě bolí stydká kost. Byla to bolest, asi jako kdybych se narazila na roh stolu, po 14 dnech se mi na levé straně objevilo jelito,nakonec mě dr. poslala na chirurgii a dr. zjistil, že mám tříselnou kýlu a na pravé straně se taky něco klube. Řekli mi, že si to mám zatlačovat a kontrolovat a kdyby to bolelo hodně, mám hned přijet do nemocnice a operovali by mě ještě v tehot. Dr. zatím čeká, co ta kýla udělá a dle toho se rozhodne, jestli bych šla na císař nebo budu rodit normálně.. Na chirurgii mám přijít po šestinedělí na kontrolu a domluvit se na operaci. Takže co to vím se snažím moc nechodit, nenamáhat se, protože to dost bolí, jakoby mě někdo tahal za spodek. Prosím vás, pokud máte nějaké zkušenosti nebo informace k tomuto problému, budu moc ráda, když mi napíšete! Mockrát děkuji a všem přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
1.4.08 22:43

Ahoj tenthle problém měla známa, při holčičce, tak písnu jen co vím z doslechu. Původně měla jít na císaře, nakonec odrodila holčičku normálně a bez problému protože se jí kýla nezvětšovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.4.08 11:18

Děkuji Pilcando, už jsem si myslela, že jsem tu zase exot…
Někdo má kýlu, ale nebolí ho to, známá měla jít po porodu na operaci, ale nešla, kýlu má dodnes, ale pupeční, nijak jí nevadí, neomezuje, tak s ní žije přes dvacet let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
11.2.12 10:16

Ahoj děvčata můžete mi některá poradit jsem 24 tt a bolí mě v noci když se otáčím z boku na bok nebo při chůzi než to rozchodím v rozkroku v levém třísle … Kamarádka mi říká že se roztahuju jsem prvorodička ale je mi divné že mě to 14 dní bolí pořád ve stejném místě a hlavně že i v noci v klidu když se otáčím .Myslíte že by to mohla být kýla ?Poradte jaké jsou příznaky nebo je to jen natažený sval? Už jsem zoufalá prosím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky