Trittico - snížení dávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
25.2.26 10:26
@Anonymní píše: Více

A jak velkou dávku jste takhle brala? U té 1/3 to asi jde, ale těch 75mg by asi bylo hodně na vysazení rovnou. Jsem ted na 50mg a spím stejně jen když tam mám ten rivotril. Blbý je, že on pak stejně přestane zabírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.26 10:31

Mám zprostředkovanou zkušenost s trittico. Velmi nekvalitní spánek a utlumenost po celý den. Takže po vysazování, které taky nebylo úplně příjemné, se dotyčný cítí mnohem lépe.

• Citovat
  • Upravit
9052
25.2.26 10:38
@Alice33333 píše: Více

Já brala rovnou dávku 150 mg + k tomu jiné léky. Nespala jsem po něm, ale neměla jsem žádné NÚ a vysadila jsem ze dne na den bez problémů. Podruhé jsme ho nasazovaly vloni na podzim, taky rovnou 150 mg. Ale měla jsem po něm halucinace a šílené noční můry, což vůbec nechápu.

Jinak k nespavosti mě napadá tahle studie: https://www.nudz.cz/…-svuj-spanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.26 10:50
@Alice33333 píše: Více

já bych tomu ani neříkala vysazování, já to brala podle potřeby jak hypnotika, ale s tou výhodou nenávykovosti. Brala jsem tu 75 mg a i 150mg a obojí jsem nasazoval i „vysazovala“ jak jsem uznala za vhodný :lol: klidně ze dne na den. Jakože s doktorkou jsem na tom byla domluvená a podle ní je na tohle trittico zcela bezpečný a většinově dobře snášený. Ovšem já byla pokrytá ještě jinými AD. To trittico čistě na spánkovou poruchu. Jako na to se musí pořádně mrknout Váš psychiatr, který už zná vaši lékovou historii atd. Mně třebas moje psychiatrička striktně odmítla psát hypnotika i benzáče, že její zásada je, že to do moderní psychiatrie nepatří :D. Takže ji by dráždil hodně ten rivotril a ten se vysazuje sakra blbě.

• Citovat
  • Upravit
13
25.2.26 14:11
@Lollitka píše: Více

Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.2.26 14:15

Vím o tom a štve mě to, už ho beru osm měsíců 0,5mg, ale byla jsem i na třech kapkách. Bohužel mi ho nasazují v každé léčebně k lékům na spaní, takže už mám závislost a pokud ho nemám přidaný k těm lékům tak nespím.
Ted jsem byla opět hospitalizovaná a než mi dali to tritico s buronilem tak aby mě uspali tak mi začali dávat denně 3×10mg diazepam a na noc stilnox což jsem po dvou dnech odmítla, protože bych byla ještě větší závislák než jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.26 14:25

Člen rodiny bere několik roků prothiaden proti nočním děsům. Skoro rok měl ten lék výpadek, namísto něj trittico-usínal o něco lépe, rychleji. Ale! Otékaly mu nohy, zhoršily se kožní potíže, na papíře po stolici se začaly objevovat jasně červené stopy-to byla stopka tritticu! Pak nespal 48 hodin v kuse-naštěstí bez nervozity. Teď už-sláva prothiaden zase je.

• Citovat
  • Upravit
13
25.2.26 14:29

Děkuji, ten jsem ještě nezkoušela asi jako jediný  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie