Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, holky vy co máte trojkolku co dáváte na zimu za nánožník nebo aspoň nepadací deku? Strýček Google našel jen jednu od emitexu a ta se mi moc nelíbí
případně zkoušel jste někdo dat klasickou jestli to pasuje? Kočárek mám konkrétně hauck runner ![]()
Normalne fusak, resp. cosi mezi nanoznikem a fusakem primo od vyrobce (Baby Jogger).
Drzelo to vzdy a vsude
Koukni na bymom. cz ma i instagram s fotkama, je tam vse a ma to krasny. ![]()
@bambice Já měla tedy od Emitexu a byla jsem moc spokojená co se týče funkčnosti.. napadá mě, co si nechat ušít deku na míru dle tvých představ? Na netu je spousta šikulek ![]()
Dávám nepadaci deku, mám usitou na zakázku, dole je stahovací ![]()
@lucynka25 asi to tak dopadne
jen sem to chtěla vyřešit jednoduše 😁
Existují šikovné
švadleny které šíji na kočárky a udelaji deku/nánožník/strisku/potahy madel/podložky přímo na daný kočárek aby to sedělo a ještě ti to sladí do stejného motivu…
Jinak já měla joie crosster a tam jsem měla fusak Emitex a nanoznik jsem měla softshell 2v1 od emitexu taková tenká deka ale stačil…teď mám babyjogger a mám tam nánožník od Pinkie…nevím přesně jaký protože jsem to vše dostala už s tím kočárkem (kupovala jsem na bazarový…) Ale sedí na tu trojkolku pěkně…
Já si objednala nepadácí deku, výběr barvy, atd, tak mám trojkolku ![]()
Já měla trojkolku a používala jsem podzimní fusak nebo zimní. Nánožník vůbec. Nepadaci deku jsem měla taky a byla na nic, padala jak z golface, tak i z trojkolky.