Jiná korba na thule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
16.8.23 21:39

Jiná korba na thule

Dobrý den,
chtěla by jsem se zeptat jak nakombinovat ke kočárku thule urban glide 2, hlubokou korbičku značky NUNA Demi Grow Carrycot,
Prý to nějak jde adaptéry ale vůbec netuším jaké adaptéry koupit nebo co je k tomu potřeba.
Protože hluboká korbička thule je malá a neumím si představit v tom vozit mimčo ve fusaku, když se narodí v zimě až třeba do května..(podle zkušenosti s dcerou která v tu dobu už byla pomalu větší jak samotná korba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
16.8.23 22:05

Ja bych tenhle dotaz smerovala asi spis do thule skupiny na FB, tam ty zkusenosti budou myslim vetsi. Jinak ja mam unorove dite, v kvetnu uz jsem teda ve fusaku myslim nevozila, ale vesel se do original korby jeste v 7 mesicich a 74cm, takze za me ta korba zas tak mala neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.8.23 22:12

Mám říjnovou dceru a v korbě byla až do července. První dcera se do korby vešla v 8 měsících i s fusakem. Ta korba zase tak malá není a pokud budeš mít zimní mimino, na jaře/v létě se ti tam bez fusaku v pohodě vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
16.8.23 22:27

Máme thule, malej narozenej v prosinci a ještě teď by se vešel s rezervou v 8 mi měsících. Problém je, že už nějaký dva měsíce nechce :lol: Tže pro zimní mimčo není důvod řešit obří korbu, v půl roce lze přejít do sporťáku, jde do lehu a přes léto se mi aspoň nepařil v korbě. Teď už i sedí, tže žádný problém. Ale přijde mi ta korba fakt velká, klidně by tam ještě mohl další dva měsíce být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.8.23 22:43

Chce to normalni fusak (idealne tvarove spacak mumie), zadny tlusty neforemny do minus 20.
Mimina spi stejne s pokrcenyma nohama, normalne se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
24.8.23 08:05
@Phylakteries píše:
Dobrý den,
chtěla by jsem se zeptat jak nakombinovat ke kočárku thule urban glide 2, hlubokou korbičku značky NUNA Demi Grow Carrycot,
Prý to nějak jde adaptéry ale vůbec netuším jaké adaptéry koupit nebo co je k tomu potřeba.
Protože hluboká korbička thule je malá a neumím si představit v tom vozit mimčo ve fusaku, když se narodí v zimě až třeba do května..(podle zkušenosti s dcerou která v tu dobu už byla pomalu větší jak samotná korba)

Thule má jednu v největších korbicek :mrgreen: a vydrží..syn se narodil velký a byl v ní do 8 měsíců úplně v pohodě..a jo..je prosincový :lol: každopádně se zeptej v jakémkoliv kamenném obchodě kde prodávají kočárky.. poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí