Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
Vy co jezdíte hodně na inline bruslích.. jaký máte kočárek a jak jste s ním spokojené? A musí to být trojkolka nebo máte i čtyř? Prosím, podělte se o vaše zkušenosti ![]()
(Potřebuji kočárek pro mimčo od 6 měsíců) ![]()
Hele jak jsem hodně proti tříkolkám, tak na in-liny je to ideální. Jen mi to přijde jako to jediné, takže mi to přijde jako trošku drahá sranda.
Musí mít hlavně ruční brzdu (na zadní kola). Ze starších typů to byla/je třeba Teutonia Spirit
Obecne to chce rucni brzdu, dobrou stabilitu, aretaci predniho kola.
Měla jsem Jané Slalom, tedy rok 2004 tuším. Stále se dá za hubičku sehnat na bazaru a na brusle byl fajn. ![]()
V obchodu mi tvrdili, ze jediný akreditovaný na brusle je Thule. Takže jsme o jiném ani neuvazovali
@Janee19 píše:
V obchodu mi tvrdili, ze jediný akreditovaný na brusle je Thule. Takže jsme o jiném ani neuvazovali
Tak to asi kecali
.
@Lucie_Sx píše:
Tak to asi kecali.
Taky se mi to nezdálo, možná mluvila o těch, co mají naprodejne
Na druhou stranu bych s každou trojkolkou, co existuje a zde je zmiňují, na brusle nesla, to je fakt hazard
Děkuji všem, na všechny se mrknu a ještě mě napadá otázka
Jsou ty kočárky dost bezpečné, kdybych náhodou hodila tlamu?
stalo se někomu z vás, že by jste třeba s kočárkem spadli? ![]()
@Doryy píše:
Děkuji všem, na všechny se mrknu a ještě mě napadá otázka
Jsou ty kočárky dost bezpečné, kdybych náhodou hodila tlamu?stalo se někomu z vás, že by jste třeba s kočárkem spadli?
Kocaru se udrzis.
Na druhou stranu, pokud bys jela rychleji a fakt se vymlela, tak ten kocar na sebe strhnout muzes.
Mimo jine i proto se ma bruslit az se sportakem, ne s hlubokou.