Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Doryy píše:
Děkuji všem, na všechny se mrknu a ještě mě napadá otázka
Jsou ty kočárky dost bezpečné, kdybych náhodou hodila tlamu?stalo se někomu z vás, že by jste třeba s kočárkem spadli?
Proc bys padala? Kočár máš jako oporu, ten tě udrží. Je to mnohem jednodušší než bez ničeho Ale z kopce nebo při nutnosti okamžitě zastavit - třeba ti vběhne do cesty pes nebo dítě - je potřeba ta ruční brzda - dobrá.
@Doryy
Ahojky
,
my máme trojkolku TFK Mono Air a taky mohu doporučit
.
My si ho vybrali hlavně díky tomu, že je dobrý do terénu a prostě nás hned na první pohled a po vyzkoušení zaujal
.
Už třetí den po sobě chodím s malou bruslit na asfaltový okruh za barákem a nebo prostě jen tak kolem baráku a musím říct, že paráda
. Samozřejmě nejsem žádná profi inline bruslařka, takže ani nijak s rychlostí nepřeháním, jezdím si jen tak lážo plážo
.
Jinak kočárek má ruční brzdu, takže to je podle mě velké PLUS a navíc kočárek je taková dobrá opora při bruslení. Takže když nebudeš přehánět s velkou rychlostí a nebude nějaký špatný terén, tak si myslím, že pád na tlamu nehrozí
.
@Janee19 píše:
V obchodu mi tvrdili, ze jediný akreditovaný na brusle je Thule. Takže jsme o jiném ani neuvazovali
Nám řekli to samé o Tfk ![]()