Trojkombinace Dorjan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
239
17.5.16 12:02

Trojkombinace Dorjan

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Dorjan Prestige 2 Lovely 2016 http://www.detske-kocarky.cz/…p2lv-15.html?… nebo s kočárkem Jane Epic Micro 2016 http://www.detske-kocarky.cz/…45-soil.html?… Podle parametrů vypadají celkem fajn, 12 - 13 kg se dá, otočná přední kolečka, nafukovací, odlehčená hliníková konstrukce, polohování zad i nohou, nastavitelnou rukojeť, pláštěnka, síťka proti hmyzu, dostatečně velká vanička,…
Nejlepší jsou asi, soudě dle různých recenzí, značky Britax, Bugaboo a Stokke. 30 tis. se mi však do kočárku nechce investovat. Představovala bych si něco kolem 15 tis.
Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25100
17.5.16 12:12

Já už bych Dorjan nekoupila, biju se do hlavy, že jsem nekoupila vysněný Peg Perégo…
Ten druhý neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
17.5.16 12:29

@Evvcaa ja nam dor jan a spokojenost. Už vozi druhý dítě. Zvládá hezky terén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.5.16 12:31

A jaké má vady? Který typ Peg Perégo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.5.16 12:46

Ja na dorjan nedam dopustit a to uz mam vyskusanych niekolko kocikov. Zvladal krasne teren, dobre sa s nim manipulovalo, lahky ale zaroven priestorny, velky kosik na nakup, super strecha proti slnku :palec: Akurat nebol velmi skladny v kufri nasho maleho auta, to asi jedine mu mozem vytknut. Teraz mam teutoniu, tzv. limuzinu medzi kocikmi a uprimne az taky rozdiel to nie je, akurat je ovela tahsi nez dorjan. Kamaratka mala stoke a ked sme isli v narocnejsom terene alebo v snehu, dost nadavala a moj dorjan to vsetko presiel krasne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.5.16 12:55

Za mne dorjan uz nikdy. Máme ho jako druhy kočárek na chalupě a v porovnání s patronem, který mám jako hlavní kočárek, se špatně ovládá, je neskladny a těžký. Dostat ho do auta je radost :roll: snad jen ten kosik na nákup ma prima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.5.16 13:04

Já mám dorjan denny 3 sport a je super. V terénu vpohode a korba je celkem veliká v porovnání s jinými kočárky. Koupila jsem ho po jednom diteti, malej už je taky celkem odvozenej a porad je v pořádku, nevrze nic. Akorát brzdu jsem záhy urvala u parizek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
17.5.16 13:20

Také mám dorjan, sice starsi verzi než na odkazech, ale jsem velmi spokojena. Kupovala jsem po jednom diteti, sama s nim jezdim rok a nemenila bych. Mozna az na vyfukujici kolecka, ale ta jdou dofouknout pumpickou a hlavně v kocarku neustale taham nákupy, takže se ani nedivím, ze jsou porad prázdná :D U kocarku bych vyzdvihla veliká kola, polohovatelnou rukojed, velký nákupní košík, prostorna korbicka, pěkně peruje, takže se v něm uspává samo :palec:, otocny sportak, otocna přední kola a je toho ještě mnohem víc…tohle jen, co me napada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
17.5.16 13:29

@Evvcaa osobně bych šla do jané, měli jsme Slalom, jezdily v něm dvě děti, a úžasný, i golfky byly super, podle mě nejspolehlivější značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
17.5.16 13:33
@Evvcaa píše:
Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu. Nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Dorjan Prestige 2 Lovely 2016 http://www.detske-kocarky.cz/…p2lv-15.html?… nebo s kočárkem Jane Epic Micro 2016 http://www.detske-kocarky.cz/…45-soil.html?… Podle parametrů vypadají celkem fajn, 12 - 13 kg se dá, otočná přední kolečka, nafukovací, odlehčená hliníková konstrukce, polohování zad i nohou, nastavitelnou rukojeť, pláštěnka, síťka proti hmyzu, dostatečně velká vanička,…
Nejlepší jsou asi, soudě dle různých recenzí, značky Britax, Bugaboo a Stokke. 30 tis. se mi však do kočárku nechce investovat. Představovala bych si něco kolem 15 tis.
Děkuji za názory.

Ahoj tento kocarek neznam, ale mam Maxi cosi Muru a ten je hroznej. To neni podstatny. Kupujeme take novy kocarek a tak koukni na Bexa D Angelo sedypripomina mi PegPerego Modular Xl. Koukni na kocarky-cam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
17.5.16 13:41
@zuzanka003 píše:
@Evvcaa ja nam dor jan a spokojenost. Už vozi druhý dítě. Zvládá hezky terén

Nám vozí už třetí, nešetříme ho, lesy, louky. Už musel chlap rovnat konstrukci. Museli jsme taky udělat jisté bezpečnostní opatření, ale jezdí no… ale znova bych ho prostě nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
17.5.16 14:46

@Evvcaa mám tebou první zmíněný Prestige 2 Lovely a za mě naprostá spokojenost. Kočár je super velký, stabilní, zároveň dobře ovladatelný, prostorná hluboká a omyvatelná korba, široké příslušenství v ceně, dobře houpe, snadno se udržuje, drží teplotu, dobře se skládá do auta atd., atd… zkrátka našim požadavkům maximálně vyhovuje, líbí se nám i designově a na odvození jednoho dítěte parádně postačí… a potom si myslím, že nebude problém se ho zbavit a poslat dál třeba jako druhý kočár na zahradu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.5.16 18:39

A můžete mi prosím ještě někdo napsat, zda patří k těm těžším nebo lehčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
17.5.16 19:06

@Evvcaa Kočárek k opravdu trochu těžší, obzvlášť sportovní verze, ale člověk si zvykne :) Jsem prcek, mám lehce přes 50 kilo a problémy s vahou kocarku nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.18 17:14

A jaké má chyby? Co přesně Vám na něm vadilo nebo nevyhovovalo? Velice děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí