Trojkombinace nebo ne?

77
25.3.13 09:49

Trojkombinace nebo ne?

Zdravím tady, chtěla bych se poradit ohledně kočárku. Dítě se má narodit začátkem srpna. Mám již dvojčata a měla jsme pro ně celkem tři kočáry, od narození herqules, peg perego s autosedačkama pro snadnější převoz do roku, pak baby jogger elitte do teď se kterým jsme nejvíc spokojená: lehký, skladný do malého kufru, uveze ho i jedno z dvojčat, jak to terénu, do města, do sněhu, super věc, jen je až pro větší děti.
Teď váhám co koupit pro jedno mimi, jestli trojkombinaci novou která by byla srovnatelná s typem kočárku baby jogger, nebo něco jetého a pak až kvalitní sporťák. Znám jen kočárek jané.
Chci lehký, skladný a hlavně bytelný kočár co něco vydrží, s autosedačkou, to hlavně.
Budu ráda za zkušenost a radu těch, co to řešili jako já. Díky. Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
25.3.13 09:55

Z vlastní zkušenosti, pokud trojkombinaci, zaměřila bych se hlavně na sporťák. V korbě je mimino chvíli a pak se jezdí nejdelší dobu hlavně se sporťákem a u toho pak většina mamin zjistí, že jim z nějakého důvodu nevyhovuje tak, jako hluboký. Já jsem třeba se svou trojkombinací v zásadě opravdu spokojená, ale sporťák je menší a na zimu jsem tam kluka s 87cm a s fusakem prostě nenacpala jednak kvůli madlu, které je dost blízko sedáku a hlavně kvůli stříšce, která je zkrátka nízko. Takže dneska bych vybírala hlavně prostorný a velký sporťák, respektive asi zvlášť hluboký a zvlášť nějaký lehký a prostorný sporťák nebo jogger po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.3.13 09:59

Já už bych trojkombinaci taky nebrala. Měla jsem na první dceru Inglesinu trojkombinaci, hluboká korba byla úžasná, ale sporťák už stál za prd. Teď mladší jsem odvozila v té korbě a pořídila jsem jí nový sporťák a ten je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.3.13 10:00

Cekame v zari. Mam stejne pozadavky. Byla jsem i omrknout.Baby jogger koupila bych ho hned lec ta cena i s korbickou by byla 14000 a to by v tom nebyla autosedacka a to uz je hodne. Koukala jsem jestli se nedaji korbicky koupit z druhe ruky bohuzel jsem neobjevila. Zminene Jane mi nesedlo. Ale favoritem se stal quinny speedi. I priteli se zamlouval a sam rikal ze jde videt ze vydrzi. Takze to vyresim nejspis tak ze koupim novy sportak, korbicku z druhe ruky daji se sehnat za 1000kc na tech 4-5mesicu staci. Takze zase to vyjde levneji plus autosedacka maxi cosi ale tu nejspis budu mit z druhe ruky od znamych ale vsimla jsem si ze se daji sehnat i za polovinu z druhe ruky se zarukou ale nejsem si jista jestli bych ji takhle koupila byt se zarukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
25.3.13 10:01

Taky když trojkombinaci, zaměřila bych se na ten sporták :D
Měla jsem PP GT3…ale ten není ani lehký a ani skladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.3.13 10:01

No přesně tak nějak si to myslím, korba je na chvíli, já ji u dvojčat neměla, jen vložné tašky, a tak by mě zajímali jaké kočárky jsou v tomto směru dost dlouhé a prostorné, jelikož jsme tři roky řešila jen dvojčatové tak nemám jaksi přehled..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.3.13 10:05

Začínám to teprv řešit vlastně od dneška a tuším že to bude mazec..no ten jogger se dá i s korbou? To nevím, myslela jsme že ta sportovní bouda je daná napevno na konstrukci a dát tam vajíčko nebo korbu…jak to tam bylo KATTKO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
25.3.13 10:06

Ahoj holky,
Taky ted resime kocarek… Mimco cekame konec cervence, zacatek srpna.
Jsme z Prahy, a proto jsme chteli kocarek, ktery mebude tam hazet s mimcem na kostkach a bude lehky a kvalitni.
Nakonec jsme vybrali tento… http://www.babiez.cz/…1000101.aspx

Je pevny, kvalitni, je to teda trojkombinace, ale vyšel i ze vsech pozadavku, co jsme meli nejlepe…
Jen je to nase prvni mimi, tak se v tom taky moc nevyznam.. Nekdo rika trojkombinaci a nekdo zase, ze chce normalni kocarek s velkou, hlubokou vanickou a pak sportak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
25.3.13 10:07

Za mě trojkombinaci už ne při první dceři jsem využila korbu a sporťák skoro ne, protože už to bylo strašně těžký a nepraktický, neskladný do auta. Druhou dceru jsem nosila v manduce a korbu skoro neznala no a teď jezdí v espiru magic 4. Takže trojkombinace naprosto nevyužitá. Využila jsem jen autosedačku na podvozku, to asi nejvíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.3.13 10:07
@valinkka píše:
Začínám to teprv řešit vlastně od dneška a tuším že to bude mazec..no ten jogger se dá i s korbou? To nevím, myslela jsme že ta sportovní bouda je daná napevno na konstrukci a dát tam vajíčko nebo korbu…jak to tam bylo KATTKO?

Ne da se da i s korbou.

http://www.detatko.eu/…--2012-cerny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.3.13 10:12
@eeevulkaaa píše:
Ahoj holky,
Taky ted resime kocarek… Mimco cekame konec cervence, zacatek srpna.
Jsme z Prahy, a proto jsme chteli kocarek, ktery mebude tam hazet s mimcem na kostkach a bude lehky a kvalitni.
Nakonec jsme vybrali tento… http://www.babiez.cz/…1000101.aspxJe pevny, kvalitni, je to teda trojkombinace, ale vyšel i ze vsech pozadavku, co jsme meli nejlepe…
Jen je to nase prvni mimi, tak se v tom taky moc nevyznam.. Nekdo rika trojkombinaci a nekdo zase, ze chce normalni kocarek s velkou, hlubokou vanickou a pak sportak. :nevim:

U nej bych videla jedno docela velke minus popravde.Ty male predni kolecka v zime nebudou nic moc. Takze je mozne ze jak mile napadne snih tak budete doma protoze stema prednima to neprojedes.Uz na to byli tady diskuze vseobecne. A natech kostkach bych rekla ze bude hrkat podobne jak jine…

Příspěvek upraven 25.03.13 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.3.13 10:13

Za mě také radím napřed vyřešit hlubokou korbu a až potom sporťák. Moje malá je narozená v červenci a stále je v hluboké korbě - ještě pořádně nesedí. Takže moje požadavky na sporťák budou teď úplně jiné, když ji tam budu dávat dejme tomu na květen, než kdybych ji tam dávala jako půlroční v lednu.
Jinak taky jsme měli trojkombinaci a střelila jsem ji. Podle mě prostě trojkombinace, kde by ti sedla korba i sporťák neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.3.13 10:14

Ahoj, ja mam teda trojkombinaci a jsem spokojena, mamas papas sola - korbicku od cervence do unora a pak jsem dala sportak - ten je super. Sedacka pro mamas a papas od cybexu. Sportak je lehky, skladny jak jsem jiny kocar nevidela a hlavne lehky! Kosikna nakup super. Tedtady byla kamoska na 2 dny a ma maxicosi murua toje des! Tezky, blbe sesklada a ma siroky podvozek, takze neprojedes vsude. Ja jsem proste do te soly zamilovana:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.3.13 10:16
@kattkka píše:
U nej bych videla jedno docela velke minus popravde.Ty male predni kolecka v zime nebudou nic moc. Takze je mozne ze jak mile napadne snih tak budete doma protoze stema prednima to neprojedes.Uz na to byli tady diskuze vseobecne. A natech kostkach bych rekla ze bude hrkat podobne jak jine…Příspěvek upraven 25.03.13 v 10:14

To si nemyslím, píše, že je z Prahy, takže tam nějaké velké závěje nepotká. Já mám do města Bugaboo, to ma stejně malá kolečka a do města je super. Ale je pravda, že u nás na vesnici ho nevytahuju ani z baráku a jezdíme tankem Inglesinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.3.13 10:17

Já jsem původně taky chtěla trojkombinaci a s pohyblivými kolečky, strašně se mi ty kočárky vzhledově líbí. I kvůli té autosedačce jsem to tak chtěla, abych ji mohla připevnit na podvozek, když bychom někam z auta vyrazili. No pak jsem tak koukala všude možně po ulicích po kočárkách a jak se s nima maminkám jezdí a rozhodla jsem se tak, že máme doma nachystaný Dorjan cross, takže jeden obyčejný kočárek, bez otočných koleček a pak si pořídíme buď sporťák a nebo až golfáč. Autosedačku mám od sestřenky, kterou můžu nasadit na takovou malinkou lehkou konstrukci a můžu s ní taky vyjet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4