Trojkombince nebo dva kočárky?

Anonymní
20.1.16 13:41

Trojkombince nebo dva kočárky?

Ahoj,

čekáme první miminko a nemám moc nikoho, kdo by mi poradil, proto jsem se rozhodla napsat sem. Berte to prosím tak, že opravdu o výbavě pro miminko moc nevím a hodí se mi všechny rady na základě zkušeností :). Budeme kupovat kočárek a já nevím, jestli si pořídit kombinovaný kočárek, nebo raději dva kočárky. Moje představa je taková, že bych si pořídila klasický houpací kočárek s většími kolečky, který bude vhodný na výlety (bydlíme ve městě, ale na okraji + bydlíme v bytě, ale máme kde kočárek mít). A potom nějaký lehký kočárek s menšími otočnými kolečky do města (v případě nutnosti i do MHD), který by byl vhodný ideálně od narození do 3 let. Líbí se mi totiž klasické houpací kočárky, ale zase ve městě (v centru a MHD) by byl nepraktický. Jak to vidíte vy? A kolik se tak vyplatí do kočárku investovat (nemůžeme dát za kočár 30 000, ale zase nechci ani nějaký nejlevnější, nekvalitní)?. Případně by se hodily i konkrétní tipy modelů.

Díky =)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30974
20.1.16 13:43

Jednoznacne dva. A pokud nemuzes moc investovat, vzala bych klidne z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.1.16 13:48

Myslela jsem si, že vystačím s jednou trojkombinací, a nakonec mám kočárky tři:-D peg perego book plus do města a na parádu, Inglesinu Magnum na procházky se psem a teď jsem si pořídila valco snap do auta;-) a konečně jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
20.1.16 13:49

Sami mame kombinaci ale budeme kupovat jeste jeden sportak. Takze se rozhodne priklanim k variante dvou kocarku. Kombinace nikdy nesplni vse, vzdy tam bude nejaky kompromis - vaha, skladnost, funkcnost… Atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.1.16 13:49

Ahoj, máme trojkombinaci Roan Marita. Má 4 nafukovací kola, je houpací a kola nejsou zatáčecí. Tento kočár je do terénu perfektní. Dítě mám třetí, kočárků mám vyzkoušeno víc, ale tady ta klasická konstrukce prostě nemá konkurenci. Je to takový tank - projede všechno. Líbí se mi, že třeba na šotolině se hezky houpá, zatímco pokud má člověk něco nehoupacího, nebo s malýma kolečkama, má strach, že z dítěte vyklepe duši. Tento kočár plánujeme používat určitě ještě i příští zimu, kdy prckovi budou dva roky. Do města zpočátku můžeš brát i tento, pak je ale lepší něco menšího lehčího, co si eventuálně dokážeš sama vynést do MHD. Tady ale neporadím - máme obyč golfky z druhé ruky, moc spokojená nejsem, ale nový kočár se mi kupovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
20.1.16 13:51

@Dobbyna Take budeme porizovat Valco snap konkretne snap 4 :) Jste s nim spokojeni? Co boudicka? Neprofoukne moc? Zda se mi totiz takova trochu chatrna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
20.1.16 13:51

@Dobbyna Take budeme porizovat Valco snap konkretne snap 4 :) Jste s nim spokojeni? Co boudicka? Neprofoukne moc? Zda se mi totiz takova trochu chatrna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.1.16 13:52

A proč anonymně?

Jinak za mě určitě dva. A ani bych nespěchala s tím lehkým - klidně bych u něj počkala na sporťák, aby se Ti hlavně dobře jezdilo s ním.

Nevím, kdy se má mimi narodit, ale v zimě dítě klidně může spát připoutané ve fusaku bez korbičky ve sporťáku (když máš dobrý fusak).

Jinak já jsem fanda do značky Baby Jogger: kočárky jsou skladné, přitom bytelné, s velkou nosností. Ten bych klidně pořídila nový - samozný sporťák nestojí tolik. A korbu bych pořídila jak píšeš, houpací a klidně bazar za pár korun. Já měla Bébéconfort (k babičce) a byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.1.16 13:53

Ahoj, mame trojkombinaci cca za 20 tisíc a k tomu cestovní golfky třeba na dovcu. Potřebovala jsem bytelny kočár jak pro mimi tak pak jako sportak a v tom mi trojkombinace vyšla nejlépe. Golfky jsem kupovala k moři, ale hodi se i k babičce apod. I kombinaci můžeš mít houpací ;) ja bych doporučila omrknout třeba na veletrhu a vyzkoušet do ruky. Taky záleží jaky mate kufr v autě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
20.1.16 13:55

Rozhodně dva.. Mi jsme pro první mimčo pořídili dvojkombinaci právě s velkými koly. Ty si nemůžu vynachválit jezdí se s nimi super dokonce i v zime ve sněhu.. Ale jako sporťák a vůbec do města totálně nepraktický!! Neskladný a těžký. Nakonec jsme stejně kupovali ještě sporťák klasický..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.1.16 14:03

Dva vypadají rozumně. A brala bych bazarový. Nejen kvůli financím. Když se netrefíš s výběrem, můžeš ho lehce obměnit. Taky ber v potaz nakládání do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.1.16 14:04

Mela jsem novejsi trojkombinaci Jane, ale vymenila jsem to pri sportaku za golfky, ktere byly hrozne :D ted mam trojkombinaci zase Jane, ale starsi prostornejsi verzi a sportak je uzasny! Denne sjizdim nekolik schodu, snih, cokoliv, nechavam i pro treti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.1.16 14:04

@Dianela mám snap 4, boudička bych řekla že je úplně v pohodě, zdá se mi normálně pevná a je prima jak je po rozepnutí velká:-D celkově jsem spokojená, i když zatím ho mám jen na krátké cesty a do obchoďáku, nechtělo se mi kupovat druhý zimní fusak, takže plná zátěž až od jara…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.16 14:05

Dobře, díky. Mně se také zdá lepší varianta mít dva. A co říkáte na Bébécar Stylo? A k tomu nějaký lehký a dobře skladný, nejspíše z druhé ruky, na dva nové (zvlášť u těch drahých značek) mít nebudeme. Třeba Cam Pulsar mě zaujal - ale tedy musel by se sehnat výhodně. Nebo G-mini Grand? To přidávám jenom pro upřesnění mé představy a jaký mám cca vkus. Ale především u toho kočárku do města mi na designu až tak nezáleží, hlavně, aby byl lehký, dobře se skládal (do auta), byl vhodný do MHD atd. Opravdu se v tom nevyznám :D

• Citovat
  • Upravit
3678
20.1.16 14:05

My jsme koupili dvojkombinaci - hlubokou korbičku a sporťák, nakonec jsme koupili ještě samostatný sporťák, protože dvojkombinace byla právě houpací s nafukovacími kolečky a prostě ten sporťák pak byl takový moc velký, nemotorný a těžký. Takže za mě určitě lepší varianta je koupit dva kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí