Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Předem se chci omluvit za test, jsem po 12 hodinách v práci konečně doma.
Před pár měsíci jsme se s bývalým partnerem rozešli. Vypadalo to, že v dobrém, prostě naše cesty se rozdělily.Takový je život. Já jsem ráda sama a ( zatím ) mi to tak vyhovuje.
Pracujeme společně v jedné firmě, jsem tu chvilku, zhruba 7-8 měsíců. Je tu jeden muž - ne přímo můj nadřízený, ale je nade mnou ( s přítelem je na stejné úrovni ).
A přítel žárlí. Nechápu proč. Před pár dny se stalo, že dotyčný mi něco řešil ( šlo o obtěžování ze strany někoho dalšího, to je jedno. Nechci zabíhat do detailů. A prakticky já mu to jen hlásila, nechtěla jsem to řešit. Ale on hned chtěl. ).
A ex hned proč si myslím, že to, že na toho dalšího kolegu, hned šel, udělal? Že prý cejti si udělat očko u mladý… ( Ehm, dávno mi není 20 let a s dotyčným, nadřízeným, mě dělí něco přes 10 let ) a začalo to… To je fuk, se může strhnout, když něco chceš, ale já a čekám na odpověď i dny. Ta jeho letargie najednou jakoby nebyla, když se ozveš. Je to flegmatik, který už vyhořel v tomhle jobu. A další a další věci…
Přitom!!! My se, ani neznáme. Prohodili jsme pár slov za tu dobu co tam pracuju.
Kromě milého gentlemanskdho chování ( úsměv, poprání dobrou chuť pri obědě, otevírání dveří a toho, že mi hned např podepíše / výplní dokumenty, tak nic nikdy nebylo
No, ex je nafuceny. Nevím, co vidí nebo nevidí, ale podle mě spíš vidí něco co není.![]()
![]()
).
![]()
a chová se jak blbec.
tohle jsem nějak nepochopila ![]()
@alejandra píše:
tohle jsem nějak nepochopila
Jeste tu prvni pulku jo - proste ex resil, proc se do toho dotycny vkladal. Zbytek toho vytucneneho taky nechapu… ![]()
Zakladatelko - nevidim zadnou otazku… a vlastne nevidim ani trojuhelnik - s ex uz nejsi, a s dotycnym jeste nejsi…
Proste z geometrickych tvaru vidim pouze osamoceny bod ![]()
Příspěvek upraven 19.05.23 v 17:34
My zas nevidíme otázku, a jinak četla jsi ten svůj výplod, některé věty nedávají smysl.
@Maria37 píše:
Prosím, pochopil to někdo??
No já to vidím tam že i když s ex už není, tak ten žárlí a myslí si že jede po nadřízeném nebo naopak.
Já se hrozně omlouvám, ale já to nechápu.
Jak se tam přešlo na to oslovování v 2. osobě a pak zas ne…tak mi to nějak uniklo. ![]()
@mamule42 Přesně. Omlouvám se, ale jsou naprosto dnes vyřízena. Unavená jak hrom.
Já to vůbec nepochopila
ale asi ex prostě žárlí, ikdyž nemá už důvod (nejste spolu; asi se přes ten rozchod nepřinesl) a opět to ukazuje, že vztahy na pracovišti jsou fakt zlo
@J_Doe píše:
Jeste tu prvni pulku jo - proste ex resil, proc se do toho dotycny vkladal. Zbytek toho vytucneneho taky nechapu…![]()
Zakladatelko - nevidim zadnou otazku… a vlastne nevidim ani trojuhelnik - s ex uz nejsi, a s dotycnym jeste nejsi…
Proste z geometrickych tvaru vidim pouze osamoceny bod
no já hlavně nepochopila to vytučněné.
zbytek první věty… „hned šel, udělal“ nějak nevím co tím chtěl básník přesně říct
osamocený bod…
chudák zakladatelka
Příspěvek upraven 19.05.23 v 17:52
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Předem se chci omluvit za test, jsem po 12 hodinách v práci konečně doma.
Píšeš jako Tatar. Napřed si dej večeři a sprchu, pak se pořádně vyspi. Zítra zkus napsat srozumitelný dotaz.
Zkus napsat dvěma třema vetma jaký máš na základně textu dotaz. ![]()
Řekla bych ex: „Jsem hezká ženská, tak se mu líbím. Tak to chodí.“ A šla si po své práci.
Takový je život. Já jsem ráda sama a ( zatím ) mi to tak vyhovuje.
Před pár měsíci jsme se s bývalým partnerem rozešli. Vypadalo to, že v dobrém, prostě naše cesty se rozdělily.
Pracujeme společně v jedné firmě, jsem tu chvilku, zhruba 7-8 měsíců. Je tu jeden muž - ne přímo můj nadřízený, ale je nade mnou ( s přítelem je na stejné úrovni ).
. Nechápu proč. Před pár dny se stalo, že dotyčný mi něco řešil ( šlo o obtěžování ze strany někoho dalšího, to je jedno. Nechci zabíhat do detailů. A prakticky já mu to jen hlásila, nechtěla jsem to řešit. Ale on hned chtěl. ).
A přítel žárlí
A ex hned proč si myslím, že to, že na toho dalšího kolegu, hned šel, udělal? Že prý cejti si udělat očko u mladý… ( Ehm, dávno mi není 20 let a s dotyčným, nadřízeným, mě dělí něco přes 10 let ) a začalo to… To je fuk, se může strhnout, když něco chceš, ale já a čekám na odpověď i dny. Ta jeho letargie najednou jakoby nebyla, když se ozveš. Je to flegmatik, který už vyhořel v tomhle jobu. A další a další věci…
Přitom!!! My se, ani neznáme. Prohodili jsme pár slov za tu dobu co tam pracuju.
Kromě milého gentlemanskdho chování ( úsměv, poprání dobrou chuť pri obědě, otevírání dveří a toho, že mi hned např podepíše / výplní dokumenty, tak nic nikdy nebylo
).
No, ex je nafuceny. Nevím, co vidí nebo nevidí, ale podle mě spíš vidí něco co není.
a chová se jak blbec.