Trojúhelník v práci

Anonymní
19.5.23 17:17

Trojúhelník v práci

Ahoj, ahoj. Předem se chci omluvit za test, jsem po 12 hodinách v práci konečně doma. :oops:
Před pár měsíci jsme se s bývalým partnerem rozešli. Vypadalo to, že v dobrém, prostě naše cesty se rozdělily. :nevim: Takový je život. Já jsem ráda sama a ( zatím ) mi to tak vyhovuje.

Pracujeme společně v jedné firmě, jsem tu chvilku, zhruba 7-8 měsíců. Je tu jeden muž - ne přímo můj nadřízený, ale je nade mnou ( s přítelem je na stejné úrovni ).
A přítel žárlí :roll:. Nechápu proč. Před pár dny se stalo, že dotyčný mi něco řešil ( šlo o obtěžování ze strany někoho dalšího, to je jedno. Nechci zabíhat do detailů. A prakticky já mu to jen hlásila, nechtěla jsem to řešit. Ale on hned chtěl. ).

A ex hned proč si myslím, že to, že na toho dalšího kolegu, hned šel, udělal? Že prý cejti si udělat očko u mladý… ( Ehm, dávno mi není 20 let a s dotyčným, nadřízeným, mě dělí něco přes 10 let ) a začalo to… To je fuk, se může strhnout, když něco chceš, ale já a čekám na odpověď i dny. Ta jeho letargie najednou jakoby nebyla, když se ozveš. Je to flegmatik, který už vyhořel v tomhle jobu. A další a další věci…

Přitom!!! My se, ani neznáme. Prohodili jsme pár slov za tu dobu co tam pracuju.

Kromě milého gentlemanskdho chování ( úsměv, poprání dobrou chuť pri obědě, otevírání dveří a toho, že mi hned např podepíše / výplní dokumenty, tak nic nikdy nebylo :nevim: :mrgreen: :lol: ).

No, ex je nafuceny. Nevím, co vidí nebo nevidí, ale podle mě spíš vidí něco co není. :lol: :roll: a chová se jak blbec.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6484
19.5.23 17:22
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Předem se chci omluvit za test, jsem po 12 hodinách v práci konečně doma. :oops:
Před pár měsíci jsme se s bývalým partnerem rozešli. Vypadalo to, že v dobrém, prostě naše cesty se rozdělily. :nevim: Takový je život. Já jsem ráda sama a ( zatím ) mi to tak vyhovuje.

Pracujeme společně v jedné firmě, jsem tu chvilku, zhruba 7-8 měsíců. Je tu jeden muž - ne přímo můj nadřízený, ale je nade mnou ( s přítelem je na stejné úrovni ).
A přítel žárlí :roll:. Nechápu proč. Před pár dny se stalo, že dotyčný mi něco řešil ( šlo o obtěžování ze strany někoho dalšího, to je jedno. Nechci zabíhat do detailů. A prakticky já mu to jen hlásila, nechtěla jsem to řešit. Ale on hned chtěl. ).

A ex hned proč si myslím, že to, že na toho dalšího kolegu, hned šel, udělal? Že prý cejti si udělat očko u mladý… ( Ehm, dávno mi není 20 let a s dotyčným, nadřízeným, mě dělí něco přes 10 let ) a začalo to… To je fuk, se může strhnout, když něco chceš, ale já a čekám na odpověď i dny. Ta jeho letargie najednou jakoby nebyla, když se ozveš. Je to flegmatik, který už vyhořel v tomhle jobu. A další a další věci…

Přitom!!! My se, ani neznáme. Prohodili jsme pár slov za tu dobu co tam pracuju.

Kromě milého gentlemanskdho chování ( úsměv, poprání dobrou chuť pri obědě, otevírání dveří a toho, že mi hned např podepíše / výplní dokumenty, tak nic nikdy nebylo :nevim: :mrgreen: :lol: ).

No, ex je nafuceny. Nevím, co vidí nebo nevidí, ale podle mě spíš vidí něco co není. :lol: :roll: a chová se jak blbec.

tohle jsem nějak nepochopila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
19.5.23 17:28

Prosím, pochopil to někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
19.5.23 17:30
@alejandra píše:
tohle jsem nějak nepochopila :oops:

Jeste tu prvni pulku jo - proste ex resil, proc se do toho dotycny vkladal. Zbytek toho vytucneneho taky nechapu… :nevim:

Zakladatelko - nevidim zadnou otazku… a vlastne nevidim ani trojuhelnik - s ex uz nejsi, a s dotycnym jeste nejsi… :nevim: Proste z geometrickych tvaru vidim pouze osamoceny bod :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.05.23 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.5.23 17:31

Nechápu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5992
19.5.23 17:33

My zas nevidíme otázku, a jinak četla jsi ten svůj výplod, některé věty nedávají smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5992
19.5.23 17:35
@Maria37 píše:
Prosím, pochopil to někdo??

No já to vidím tam že i když s ex už není, tak ten žárlí a myslí si že jede po nadřízeném nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
19.5.23 17:36

Já se hrozně omlouvám, ale já to nechápu. :oops: Jak se tam přešlo na to oslovování v 2. osobě a pak zas ne…tak mi to nějak uniklo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 17:38

@mamule42 Přesně. Omlouvám se, ale jsou naprosto dnes vyřízena. Unavená jak hrom.

• Citovat
  • Upravit
9414
19.5.23 17:39

Já to vůbec nepochopila :D ale asi ex prostě žárlí, ikdyž nemá už důvod (nejste spolu; asi se přes ten rozchod nepřinesl) a opět to ukazuje, že vztahy na pracovišti jsou fakt zlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
19.5.23 17:45
@J_Doe píše:
Jeste tu prvni pulku jo - proste ex resil, proc se do toho dotycny vkladal. Zbytek toho vytucneneho taky nechapu… :nevim:

Zakladatelko - nevidim zadnou otazku… a vlastne nevidim ani trojuhelnik - s ex uz nejsi, a s dotycnym jeste nejsi… :nevim: Proste z geometrickych tvaru vidim pouze osamoceny bod :mrgreen:

no já hlavně nepochopila to vytučněné. :lol: zbytek první věty… „hned šel, udělal“ nějak nevím co tím chtěl básník přesně říct
osamocený bod… :lol: chudák zakladatelka

Příspěvek upraven 19.05.23 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
19.5.23 17:47
@Anonymní píše:
Ahoj, ahoj. Předem se chci omluvit za test, jsem po 12 hodinách v práci konečně doma.

Píšeš jako Tatar. Napřed si dej večeři a sprchu, pak se pořádně vyspi. Zítra zkus napsat srozumitelný dotaz.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
19.5.23 17:48

Čtverec

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
19.5.23 17:49

Zkus napsat dvěma třema vetma jaký máš na základně textu dotaz. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3792
19.5.23 17:50

Řekla bych ex: „Jsem hezká ženská, tak se mu líbím. Tak to chodí.“ A šla si po své práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí