Trombóza po císaři

Anonymní
22.11.23 22:00

Trombóza po císaři

Ahoj holky, jsem přesně týden po císaři a před dvěma dny mi večer otekla levá noha v kotníku a nárt. Druhý den se přidala bolest / pnutí v lýtku, přičemž otok se zmírnil, až nakonec zmizel. Pnutí však zůstává a připadá mi, že se spíše lehce zhoršuje. Zítra jdu na gynekologii vytahovat stehy a určitě se o všem zmíním, jen se chci zeptat, zda někdo řešil něco podobného, zda to byla opravdu tromboza a zda je vůbec gynekolog kompetentní tohle řešit a případně mě poslat někam na sono žil?
Díky za každou reakci. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
22.11.23 22:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem přesně týden po císaři a před dvěma dny mi večer otekla levá noha v kotníku a nárt. Druhý den se přidala bolest / pnutí v lýtku, přičemž otok se zmírnil, až nakonec zmizel. Pnutí však zůstává a připadá mi, že se spíše lehce zhoršuje. Zítra jdu na gynekologii vytahovat stehy a určitě se o všem zmíním, jen se chci zeptat, zda někdo řešil něco podobného, zda to byla opravdu tromboza a zda je vůbec gynekolog kompetentní tohle řešit a případně mě poslat někam na sono žil?
Díky za každou reakci. :kytka:
Šla bych rovnou ted na pohotvost. gynekolog to stejnak nemůže vyřešit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
22.11.23 22:25

Už bych byla na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
24.11.23 17:07

Jed na pohotovost. Před par tydny tu byla taky jedna po sekci - a byla to teomboza. Nevahej. Začnou ti ředit krev léky.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
24.11.23 17:43

S trombózou se okamžitě jede na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
292
24.11.23 18:42

Holky, díky za každou reakci. :kytka: Nakonec je to opravdu trombóza a mám na 3 měsíce předepsaný fraxiparine. Docela mě to překvapilo, protože otok byl opravdu krátkodobý a pnutí v lýtku nijak zvlášť intenzivní, a přesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
24.11.23 19:54
@Shinky90 píše:
Holky, díky za každou reakci. :kytka: Nakonec je to opravdu trombóza a mám na 3 měsíce předepsaný fraxiparine. Docela mě to překvapilo, protože otok byl opravdu krátkodobý a pnutí v lýtku nijak zvlášť intenzivní, a přesto…

Tak hlavně, že se to podchytilo včas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky