Zatrhla jsem uzlík po CS

292
19.11.23 23:30

Zatrhla jsem uzlík po CS

Ahoj, jsem 4. den po císařském řezu a před chvílí jsem si všimla, že uzlík, který mám na konci jizvy, je hodně vytažený, asi jsem si o něho zavadila při oblékání a povytáhnla jej, uzlík na druhé straně už ani není vidět. Myslíte, že je to důvod k panice? Vytahovat se to má nejdříve až 7. den. Nechci plašit, kdyby byl den, zavolám si pro jistotu své doktorce, ale takhle v noci… :mrgreen: Nemáte někdo prosím zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
19.11.23 23:31

Mě kázali ty uzlíky každý den trochu přetahovat ze strany na stranu, ať to nezaroste. Ten, co nevidíš, prostě klidně vytáhni.

• Citovat
  • Upravit
292
19.11.23 23:41

@Capelucia To právě nejde, vůbec netuším, kde je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11857
20.11.23 02:17

@Shinky90 nevadí, jsou to rozpustné stehy?…ten povytaženy uzlík taky nevadí, aspoň se bude dobře stříhat :wink:…stehy jsou buď samovstrebavaci (tam se akorát pak ustřihnout ty uzlíky, ty by se vstřebávaly dlouho) nebo se vyndávaji dle stavu zhojení rány mezi 5. A 20. Dnem po šití…u op ránny je lepší nechat aspoň 10 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.11.23 05:00

@Vladusxx Děkuji moc za uklidnění. Asi jsou to ty vstřebávací, u minulého cs vím, že doktorka jen zatáhla za uzlík a šmikla. Jako vím, že je to blbost, ale prostě mě to vyděsilo, že bych si omylem steh vytáhla tak brzy že by se něco mohlo stát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.11.23 08:38

Pokud jsou samovstřebávací, tak úplně v klidu. Pokud ne (malá pravděpodobnost) tak taky v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.11.23 13:31

@Melounek0 moc děkuji za uklidnění. Během porodu mi hrozila ruptura, tak jsem teď ze všeho taková asi zbytečně vyplašená. :lol: Určitě to budou ty samovstřebávací, jen ten uzlík se má střihnout. :kytka: Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí