Vyděšená poprvé těhotná

Anonymní
22.11.23 14:21

Vyděšená poprvé těhotná

Ahoj, zatím je to ještě hudba vzdálené budoucnosti, protože jsem v 14tt, ale mám hrozný strach z toho, jak budu tam dole vypadat po porodu. Lidi kolem mě totiž děsí historkami, jak po nástřihu hráze všechno vč. sexu bolí, že budu dole vytahaná apod. Jsem z toho vyděšená, protože sex je pro mě strašně důležitý a jsem hodně náruživá a zároveň, aspoň co říká partner hodně úzká. Bojím se toho, že budu vytahaná a sex bude hrůza, protože partner není nějak extra vybavený, ale mě, jak jsem hodně úzká, tak mi vyhovuje. Předchozí partner byl vyvinutější, ale to mě bolelo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2288
22.11.23 14:47
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím je to ještě hudba vzdálené budoucnosti, protože jsem v 14tt, ale mám hrozný strach z toho, jak budu tam dole vypadat po porodu. Lidi kolem mě totiž děsí historkami, jak po nástřihu hráze všechno vč. sexu bolí, že budu dole vytahaná apod. Jsem z toho vyděšená, protože sex je pro mě strašně důležitý a jsem hodně náruživá a zároveň, aspoň co říká partner hodně úzká. Bojím se toho, že budu vytahaná a sex bude hrůza, protože partner není nějak extra vybavený, ale mě, jak jsem hodně úzká, tak mi vyhovuje. Předchozí partner byl vyvinutější, ale to mě bolelo.

Fakt si myslíte, že všechny ženy po porodu všechno bolí, že jsou vytahané a podobně? Už jenom taková úvaha vám nepřipadá divná? Jak by to tedy viděly naše prababičky, které měly většinou 6 a více dětí? Přestaňte hledat hlopé drby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35939
22.11.23 14:54

Rodila jsem 3×, nic vytahanyho nemám, neměla jsem ani jednou nástřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.11.23 17:33
@Anonymní píše:

Rodila jsem 4× a jsem v pohodě. A že to 2× rozhodně nebyla procházka růžovým sadem.. když ti někdo řekne, že zůstaneš vytahana, tak s miminem teď uděláš co? Nic.. takže se uklidni.. příroda ví, co dělá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
22.11.23 19:07

Tak jasně zezacatku to v případě nějakého většího poporodního poranění může být nepříjemné ale určitě to tak nemá každá…pochva je pružná a jasně trochu se vytáhne porodem ale zase se stáhne…stejně jako deloha…jsou i cviky na posilování pánevniho dna které tomu pomahaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
22.11.23 20:04

Jsi ve 14. tt a jako největší, možná jediný, strach řešíš, jaká budeš dole? Jsem v šoku… Z toho je mi dost smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
22.11.23 20:57

Jaká hrůza? Víš kolik zen na světě je po porodu a nejen po jednom? Ono to není tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.11.23 20:59

Tak sis to dítě měla adoptovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.11.23 15:26

Strach je prirozena vec, jak jiste vis kazdej porod je jinej. Nakonec to dopadne tak ze si reknes jaka to byla brnkačka.. Hlavu vzhuru a nestahuj kalhoty kdyz brod je daleko.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.23 20:15

Tak vytahana nejsem ale sex mě opravdu bolel minimálně půl roku po porodu :nevim: ale hlavně na něj nemám chuť, už mám dítě větší a chuť se nevrátila :nevim: takže za mě to tak růžové po dětech s intimním životem opravdu není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34322
26.11.23 23:45

No tak zasadni je mit prirozeny porod, tj. v poloze ktera ti vyhovuje, bez zasahu, leku, buzerace, nastrihu..
Nejvyssi cas si sehnat nejakou dobrou a zkusenou PA, ktera u porodu bude, idealne aby v te porodnici mohla porod vest.
Nastudovat si teorii, zvazit co chces a nechces, sepsat porodni plan…
Proste aktivne neco udelat pro zdarny prubeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7935
26.11.23 23:48
@Jabadabadu69 píše:
Strach je prirozena vec, jak jiste vis kazdej porod je jinej. Nakonec to dopadne tak ze si reknes jaka to byla brnkačka.. Hlavu vzhuru a nestahuj kalhoty kdyz brod je daleko.. 8)

V tomto případě bych to přísloví lehce upravila na „nestahuj kalhotky“. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí