Trouba IKEA

30.3.14 09:44

Trouba IKEA

Zdravím! Chci se zeptat, zda má někdo zkušenost (zejména v poslední době) s vest. troubami IKEA.
Máme NUTIOD OV09 (již se nevyrábí) a reklamujeme ji. Bohužel, tahle trouba se na 180 C rozehřívala třeba 20 minut, což mi prostě přijde šílené a navíc nebyla schopná udržet správnou teplotu. Několikrát to různě opravovali a teď zřejmě dostaneme novou troubu.
Vzhledem k tomu, že se NUTID již nevyrábí, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s těmi novými troubami.
Rozhoduji se zejména mezi
Granslos
http://www.ikea.com/…ts/00245205/
a
Mirakulos
 http://www.ikea.com/…ts/70245202/

Jste spokojené? Překvapuje mne, že žádná IKEA trouba nemá „rychloohřev“, ale tak jako tak by se neměla rozehřívat 20 minut, ne?
Kterou byste doporučily?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2364
30.3.14 10:20

My jí máme a nepřijde mi, že by to trvalo nějak extra dlouho. Je fakt, že to nijak neřešim a prostě než např. všechno pokrájim a naházim na pekáč tak je rozehřátá a to mi stačí. :nevim: Jinak jsem s ní spokojená, je fakt že je to moje první trouba a ta co jsme měli ještě u rodičů se s tim nedá srovnávat, ta moje mi přijde proti tomu moderní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 11:28

@Čupííto vy máte tu NUTID? Já s ní spokojená nejsem, to že se rozehřívá dlouho je blbé (třeba pizza z mrazničky - trvá delší dobu rozehřát troubu než upéct pizzu), ale že tam skáčou teploty při pečení je fakt blbé.
Nikdo nemáte zkušenosti s novýma IKEA troubama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
30.3.14 12:48

Jojo NUTID stopro a jestli je to ta OV09 přesně si nejsem jistá, ale řekla bych že jo a je v pořádku i když je fakt, že rozehřátá v nějaký extra rychlosti neni (cca deset až patnáct minut) Ale s tim prostě počítám a většinou než si to připravim všechno tak je rozehřátá i zbytečně dřív. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.14 23:27

Dobrý den, také uvažuji o koupi IKEA trouby Mirakulos - máte prosím někdo zkušenosti? Nebo i s nějakou jinou troubou zakoupenou v IKEA? Děkuji předem! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.14 09:33

Ať nezakládám novou zbytečnou, potřebuju vědět, jestli se dá ikea trouba REALISTISK rozdělat a vyčistit skla zevnitř, nevidim do trouby..
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1