Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím Vás byl někdo na trripl testech v Brně na Bratislavské ulici? Jak to probíhalo…docela mám s toho strach..díky ![]()
já sice v Brně nebyla..ale tripl test není nic jiného než se ti odeberou krev..to je vše.
Takže žádný strach ![]()
tak já výsledky z triplů nebrala vážně…bývají často falešně pozitivní..stačí prý aby se člověk i špatně vyspal..
( to mi řekl odborník na gynekologii ) dala jsem na výsledky z NT screnningu a pak z utz ve 20tt.
Fakt..? Tak to je mazec..no tak nechám se překvapit já jen ať mě třeba dr nepošle na plodovku…:-(
Ahoj
byla jsme 2× na triplech na Bratislavske. Vzdy mi vzali jen krev. Vysledky byly vzdy atypicky skrining. Jsem presvedcena, ze mi testy delali ve spatny tyden - moc brzy a pak vysly blbe. Mozna tam byla i jina pricina. Nicmene mam dve zdrave deti
U druheho me chteli poslat i na plodovku. Souhlasila jsme ale jen s podrobnym UTZ. Triply jsou pro me zbytecny stres.
Kamila92 píše:
Fakt..? Tak to je mazec..no tak nechám se překvapit já jen ať mě třeba dr nepošle na plodovku…:-(
poslat tě může, ale je tvoje rozhodnutí zda pujdeš..já byla rozhodnuta nejít pokud by vyšli špatně ( právě kvuli časné falešné pozitivitě ) a pokud ti vyšly výsledky z NT dobře, tak bych se řídila jima. Mě právě NT vyšel v pořádku, tak jsem nechtěla riskovat odběr plodovky.. ![]()
já byla na NT screeningu ve 12tt - dopadl OK, nechala jsem si udělat i tripple testy ale moje gynekoložka mi to nenutila, spíš říkala, že není nutné je dělat, ale já chtěla…nevím jestli bych si je znovu nechala dělat…protože když prý jedna hodnota je špatná, musí to gynekolog nějak řešit, tudíž další a další vyšetření, případně odběr plod.vody.....naštěstí i tripply jsem měla OK, díky bohu
Evelín píše:
Ahojbyla jsme 2× na triplech na Bratislavske. Vzdy mi vzali jen krev. Vysledky byly vzdy atypicky skrining. Jsem presvedcena, ze mi testy delali ve spatny tyden - moc brzy a pak vysly blbe. Mozna tam byla i jina pricina. Nicmene mam dve zdrave detiU druheho me chteli poslat i na plodovku. Souhlasila jsme ale jen s podrobnym UTZ. Triply jsou pro me zbytecny stres.
a kde to tam přesně je? To je někde za urazovkou?
Kamila92 píše:Evelín píše:a kde to tam přesně je? To je někde za urazovkou?
Ahojbyla jsme 2× na triplech na Bratislavske. Vzdy mi vzali jen krev. Vysledky byly vzdy atypicky skrining. Jsem presvedcena, ze mi testy delali ve spatny tyden - moc brzy a pak vysly blbe. Mozna tam byla i jina pricina. Nicmene mam dve zdrave detiU druheho me chteli poslat i na plodovku. Souhlasila jsme ale jen s podrobnym UTZ. Triply jsou pro me zbytecny stres.
Je to hned za krizovatkou na kolisti, asi prvni nebo druhy barak
Projdu kolem parku, kde je Zemnaova kavarna, prejdu semafor na Kolisti a jsem tam…