Trvalé bydliště po rozchodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
3.4.16 09:56

Trvalé bydliště po rozchodu

Ahoj,
stěhujeme se od přítele, máme spolu dítko 2r. Budu si muset u něj odhlásit trvalý pobyt. A přemýšlím, kam si ho přehlásit. K našim zpátky? To jen v případě nejvyšší nouze, kvůli mému otci… Tam kam se stěhujeme nevím jestli dostanu svolení. Na doručovací určitě, ale na TP nevím. Jak jste/byste toto řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2155
3.4.16 10:04

@Nickylinka Mysli na to, že nejspíš budeš hlásit dítko do školky, to ti do státní bez tP téměř jistě nevyjde. Tj. potřebuješ ho tam, kde budete bydlet, tak jestli je to podnájem, vysvětli to majiteli tou školkou, to by mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
3.4.16 10:08

.

Příspěvek upraven 03.07.16 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.4.16 10:16
@vin píše:
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Místo_trvalého_pobytu

Nic se mi nezobrazí, i když zadám celý odkaz :(

@selia stěhujeme s k dědovi, ale protože už je starší, špatně slyší a už je s ním horší domluva, tak nevím jestli bude chápat proč potřebuju jeho podpis, abych si tam TP přepsala a někde ho dostat?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.4.16 11:04

No asi to tak stejně dopadne, jen jsem chtěla vědět, jestli má někdo jinou zkušenost nebo návrh… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.16 11:17
@Nickylinka píše:
Ahoj,
stěhujeme se od přítele, máme spolu dítko 2r. Budu si muset u něj odhlásit trvalý pobyt. A přemýšlím, kam si ho přehlásit. K našim zpátky? To jen v případě nejvyšší nouze, kvůli mému otci… Tam kam se stěhujeme nevím jestli dostanu svolení. Na doručovací určitě, ale na TP nevím. Jak jste/byste toto řešili?

našla bych si nájem a tam se přihlásila :nevim: s nájemní smlouvou nepotřebuješ souhlas majitele, ale já bych jednala s majitelem na rovinu - musím se odhlásit v bývalém bydlišti, nemám kam jinam, můžu? TP je evidenční údaj, majitele nemovitosti k ničemu nezavazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný