Trvale zvýšená teplota 9. tt

1482
25.5.14 00:42

Trvale zvýšená teplota

Ahoj, prosím, jsem 9+6 a už 5 týdnů mám zvýšenou teplotu, ráno asi 37.3 a večer 37.6, každý den. Je to trochu vyčerpávající, ale to vydržím. Můj dr. se k tomu vůbec nevyjadřuje, jen krčí rameny. Máte někdo s tímhle zkušenost? Nemůže to vadit miminku?
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
25.5.14 01:03

@Ostružka miminku tahle teplota nevadí..vadí až vyšší teploty. A kolik máš teplotu normálně? Já mám zkušenost, že v těhotenství je možné strašně hodně neobvyklostí, co žena to něco, takže doktor taky neví.. Zvyšuje se ti objem krve, metabolismus, hladiny hormonů v těle jsou úplně jiné než bylo tělo doposud zvyklé..klidně to může mírně zvýšenou teplotu způsobovat. Dá se i vsugerovat, vystresovat. Být tebou tak si teplotu přestanu měřit a neřeším jí, dokud se budu cítit dobře. Když by se připojily další varovné signály, pak bych obíhala doktory, ale do té doby si toho spíš nevšímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.5.14 01:08

@lekarnicka28 moc děkuju, to jsem potřebovala slyšet :). Normálně jsem vždycky měla tak 36.7. Jojo, nebudu se stresovat, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.5.14 01:18

@Ostružka :hug: Tu zvýšenou teplotu máš už 5 týdnů, takže kdyby to miminku vadilo, už by to dávno nedopadlo. Já si pamatuju po porodu, jaké mi bylo strašné horko. Miminko už bylo venku, ale tělu a na plné obrátky rozjetému metabolismu chvíli trvalo než se zklidnil a přestalo mi být vedro..a to jsem normálně zmrzlina zimomřivá ;) Hodně štěstí a zdravé miminko přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.5.14 06:55

V tehotenstvi je to normální, ale pokud te to fakt vyčerpává, res to s PL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.5.14 09:39

Normalni, mela jsem to asi 14 dni. Nad 37,5 jsem si brala pul Panadolu adi 2×.( teplota vyssi nad 37,5 muze vadit) ale jinak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.5.14 12:53

Holky, díky moc! Jsem z toho sice trochu groggy, ale spíš tak celkově (malátnost, únava, nechutenství) - to zní jako těhotenské příznaky, že? :lol: :lol:
v každém případě děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
25.5.14 12:57

Já to tak taky měla a když se to nelepšilo, tak jsem to přestala řešit,. byla jsem i na crp, které bylo lehounce zvýšené, ale dr. řekl. že v těhu má zkušenost, že je trošku vyšší.,,časem jsem se přestala měřit, ale co vím, tak mám v k večeru 37,4.. skoro pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí