Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste to měla některá taky takhle, včera ráno první test ten fialový a večer druhý ten růžový, jsou to testy s citlivostí 20, dnes měla přijít m/s ale nepřišla myslíte že to vyšlo? Snažíme se už 13 let ![]()
Za mě je to negativní
. Udělej si klasický proužek z lékárny dr.Max nebo Mamatest a budeš mít jasno.
Ahoj, já dnes - 26dc.. netestovala bych tak brzy. Ale není mi moc od žaludku tak jsem to zkusila.. cyklus mám normálně 28d… tak přikládám pro porovnání. 😊 držím palce 🌸
@Luciewejdova
Já teda čárky vidím na obou! Zkus si koupit test s citlivostí 10 a uvidíš jaké tam budou hezké čárky!!! Moc držím pěsti, aby to tam pro Vás bylo po tolika letech ![]()
Nemáme tu obyčejné proužky testy žiju v Irsku sluším další testy zítra a uvidíme dekuju ![]()
@Luciewejdova
Zkus si tam někde sehnat First response testy, nebo Clear Blue. Ty jsou citlivější ![]()
Zkusila jsem test first vue tam mám ducha na obouch testech, na clearblue nic
@Pitřice nejsou negativní je tam duch, nemůžete tvrdit někomu kdo po tom touží že jsou negativní
nejste slepá určitě vidite duchy
ano skusim další dny
@Luciewejdova Duchy nevidím a nebudu vám tvrdit, že jsou pozitivní, jen aby jste měla radost. Pokud se snažíte 13 let, určitě docházíte do nějakého centra, kde vám určitě k dítěti pomohou. Teď se to podle fotek nepovedlo. ![]()