Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
Asi me budete mit za blazna, ale jsem z toho fakt jelen.
Tohle jsou moje testy od soboty, pripada mi, ze carka ale nesili, ba naopak. Co myslite? Testy jsou zaschle, tak to asi taky trosku zkresluje. V patek jdu k doktorovi, ale jsem silene nervozni.
Prosla jsem si 2× biochemkem.
Posledni ms zacala 26.12…
Fotka tri testu je z nedele. Vrchni je nejstarsi.
Diky ![]()
Omlouvam se, jsem z toho nejaka spatna, 4 roky nam neslo otehotnet.
@Lojzísek dekuju. Jsem hroznej plasan. Jsem po rakovine a uz jsem byla smirena, ze mit deti nebudu. Je tohle malej zazrak (zatim). Pritel mi rika, at uz se netestuju a necham to na patek na doktora, ale jsem z toho fakt vyplasena.
Uvědom si, že každá ta čárka detekuje něco jiného. Pak záleží na výrobci, jak kterou „čárku nastaví“.
@FranBuldog píše: Více
Testovat už je opravdu nesmysl. Ty testy jsou v podstatě stejné, žádné slábnutí se tam nekoná. Je to naprosto normální. Těhotná jsi, co bude dál Ti řekne dr. Držím palce ![]()
Držím palce ať to vyjde ❤️ 🍀 testy jsou krásné to ze je v nějakém méně barviva je normální to se nemusíte bát ![]()
Tak dej v pátek vědět, jak jsi dopadla
. Budeš už 7.tt, ne? To už stejně nemá cenu testovat. Hodnoty HCG jsou tak vysoké, že by ti stejně test nedal vypovídající informaci. ![]()
@Bubllenka Napisu jen co vykrocim od doktora. Jsem jak na trni ![]()
Podle kalendare jsem 6+6tt, takze v podstate 7tt. Uvidime, co mi rekne.
Bricho me boli tak narazove, ale nic strasnyho. A prsa mam teda bolava silene, kolikrat kdyz jedeme autem pres ne nejlepsi cestu, trpim bolesti ![]()
@FranBuldog Držím palce ať vše dopadne dobře
řešila jsi problém s otěhotněním s lékaři, nebo jste se snažili jen doma? ![]()
@Whoopie trikrat jsem to resila s doktorem. 2× clostybelgit a ani tuk. Ted jsme to neresili a asi se povedlo.
Nedalo mi to a udelala jsem dalsi test…
Uz s testovanim fakt ale koncim! ![]()
@FranBuldog no to je nádhera!
jasně, za chvíli fotky testů vyměníš za fotky z ultrazvuku
držím palce a gratuluju ![]()