Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj holky vidíte tam něco?
Vím že je brzy testovat ale ráno ke bolelo prsa a mám pořád výtoky bez zápachu atd atd jen ze zvědavosti jsem testovala a jsem z toho blázen
nejsem žádná ta co hledá duchy atd.. ![]()
@Lucie47 náznak tam vidim
zkus za pár dní jestli zesílí a nebo na krev ![]()
Ja tam vidim uplne nadech jenom.
Uvidis, zitra zkus znova. Mimochodem, podle barvy si myslim, ze to je mama test, ze?
Ty delaji falesne pozitivni carky. Zkus jinou znacku.
Jsem dlouholetá lovkyně duchů a odbornice na mamatest a tohle je pozitivní ![]()
Žejo hehe
ale moc se tím zabývat nebudu spíše počkám do vynechání ms.. už jednou se mi stalo že jsem měla pozitivní TT a jednalo se o biochemické a odešlo to s ms
Držím palce. Já už vykoukala ducha 9 dpo a teď koukám, 12 dpo jsem to měla na chlup stejný - s úspěchem
tak jasně, člověk nikdy neví, jestli to klapne.. také jsem měla vše krásné, ale v 9. týdnu zamlklo. A hned měsíc na to repete a tentokrát to vyšlo. To nehraje roli, prostě to ale je pozitivní a teď se uvidí 😘
@Lucie47 A přesně z toho důvodu je nesmysl dělat testy před vynecháním ms 😃
@CatOnTheMoon ten nesmysl mi připomínat nemusíš
moc dobře vím co dělám a jen připomínám testováno jen ze zvědavosti ne za účelem že toužím za každou cenu o těhotenství
buď odejde s ms a nebo zůstane
neetresuji se ![]()
@Lucie47 píše: Více
Jj, dnes mame 6 týdnů
zasilam můj test přesně 12 dpo
@Anonymní píše: Více
Tak evidentně pozitivní. Já jsem se nikdy u mamatestu nesetkala s falešnou pozitivitou. Buď tam byl duch a pozitivní (pak to potvrdila i krev), nebo naprosto bílo.
@Lucie47 Už mlčím 🤐 🙂 Já právě šílela ze všeho, až jsem se na to vykašlala úplně…i na nějaké měření teploty, na hlídání ovulace,… A když jsme se s partnerem smířili s tím, že půjdeme na IVF, tak to vyšlo 🤣
@CatOnTheMoon rozumím já se taky setkala s tím že jsem měla pozitivní všechny testy které jsem si dělala a nakonec to odešlo s ms.. ale tentokrát netestuju toto jsem udělala jen ze zvědavosti jinak taky jsem si řekla že budu testovat až po ms v den vynechání třeba a nebo týden po vynechání..