Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den přeji ![]()
Vím, že je to asi hloupý dotaz..
Ale včera odpoledne jsem si dělala těhotenský test a byl na něm duch, tak jsem si pak koupila další testy i ten digitální a na něm nic a na dalším prouzkovém testu taky nic.
Zkoušela jsem ještě dnes ráno a opět nic.
Myslíte tedy, že mohu být těhotná?
Test viz foto.
Vidím na obou. Testovala bych znovu za 2 dny ranní močí
držím palce
Kolik jsi DPO?
Tohle jsou evidentně mamatesty, ty dělají duchy normálně. Když vidíš ducha na testu, tak je normální postup testovat znovu za pár dnů, ne nakoupit hromadu testů s menší citlivostí a testovat hned. To je prostě nesmysl.
@AnneM píše: Více
Moc vidět není, ale lehce ano. Děkuji.
Ono to teď není úplně plánované, ale neznamená to, že bych nebyla ráda, kdyby to byla pravda ![]()
Takže těžko říct kolik jsem DPO.
No já teda nevím, kde žijeme, ale když si někdo udělá kolik 5-6 TT a jsou negativní, tak to znamená, že těhotná nejsi
někteří se ale nevzdávají, aneb: jak vydolovat pozitivitu z negativních testů?… samozřejmě na internetu, tady ti půlka lidí napíše, že tam ducha vidí, aby tě potěšili no ![]()
@Mandarinka104 Nemyslím si, že tady mám někdo, obzvlášť já, dělat někomu plané naděje a radost. Píšu to, co vidím. Já dělala už x testů (všechny mamatest), nikdy mi mamatest falešného ducha neudělal, jak tady mají holky ve zvyku psát. Když jsem měla duchy, tak z toho bylo těhotenství.
@Core2222
Kolikaty den cyklu jsi? Neco tam vidim, ale jestli jsi nebo nejsi to ti nikdo nerekne. Pockej dva dny a testuj znova a carka musi byt silnejsi. Nebo si zajdi na krev.
@Core2222 Tak to je ještě hodně brzy na test, ovulace probíhá cca v polovině cyklu, což znamená, že bys byla těhotná doslova pár dní, to ještě nemělo tělo možnost cokoliv poznat a vzpamatovat se. Otestuj se za pár dní a uvidíš ![]()
Já si takhle x krát dělala plané naděje, až jsem se na to vykašlala…až teď, když jsem rezignovala a už mi bylo podezřelé, že mám pět dnů zpoždění, přestože jsem špinila jako vždy a čekala jsem do druhého dne nástup MS, jsem si udělala test. A to už byly krásné čárky 😃
Ale tři týdny od poslední MS je opravdu brzy, testy poznají těhotenství až cca 10 DPO.
@Risanka píše: Více
Negativní určitě není. Buď pozitivní nebo falešně pozitivní. Čárka je tam viditelná.