Test asi netestuje :D

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.2.25 21:56

Test asi netestuje :D

Zdravím, měla jsem dostat menstruaci 24.1.25 a dostala jsem ji 27.1.25 s tím že jsem slabě špinila ten den a následující den to postupně odeznívalo až nebylo nic. Podotýkám že žádný stres nebo nemoc nebyla ve hře. A tak jsem zkusila testovat. První test sotva viditelná druhá čárka na fotce vůbec není vidět, druhý test negativní po deseti minutách divná čárka přes, třetí test byly krásné dvě čárky a během chviličky se barva z první přehoupla do druhé, třetí test opět negativní s divnou čárkou přes. Vim že jsem testovala brzy ale víte jak byla jsem v šoku. Co se to semnou děje, čaté chození na malou, bolesti hlavy každý den po problémem s menstruací, nafouklé břicho, únava, a sem tam nechuť k jídlu co normálně jim, radši jsem ho odsunula a nechtěla už dojídat avšak po 10 minutách jsem znovu chuť našla :D :D
Samozřejmě se budu objednávat k lékaři jen pro jistotu kdyby to mělo souvislost s něčím jiným. Tak se chci zeptat na názor co si o testech myslíte? Můžou být druhý a čtvrtý test vadný kusy nebo je to jen nějaký lehký náznak začátku? Předeme děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
3.2.25 22:24

V den očekávané menstruace jsem měla druhou čárku stejně silnou jako tu testovací… buď těhotná nejsi, nebo je to hodně divný 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
3.2.25 22:31

Ten jeden papírkový vypadá nadějně.. Zkus stejný za 2, 3 dny, měl by sílit.
Clearblue zahoď a nekupuj. Poslední dobou jsou vadné. X holek sem psalo, že ho měly pozitivní (papírkový negativní zároveň), a nebylo z toho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
3.2.25 22:31

Jaké jsou citlivosti těch testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.25 22:51

@Lojzísek dobře děkuju moc za radu, říkala jsem si že by měl být kvalitnější než ten paprikový ale asi ne tedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
3.2.25 23:00

Ty papírkové to většinou zachytí dřív než clearblue, kvůli citlivosti. :kytka: Zkus brzy další a ozvi se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.25 23:07

@- sedmikráska
Ano zkusim a určitě se ozvu jak jsem dopadla :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
3.2.25 23:20
@Terinn_a727 píše: Více

Tomuhle nesmyslu, bohužel, věří hodně lidí. Předně zkontroluj citlivost. Papírkové testy ji mívají vyšší a detekují HCG v moči naprosto spolehlivě. Tady platíš za značku a kus plastu, který vyvolává dojem, že máš něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
4.2.25 06:57

Kup si test s citlivostí 10, např z lékárny Dr.max jestli máš možnost, ten jejich, vždycky byl spolehlivý, ten by to musel ukázat. Testuj se ráno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.2.25 07:21

Jestli si měla pozdější ovulaci tak to nemusela byh MS ale uhnizdovani pak by si MS mela dostat až za déle než sis původně myslela a proto testy nejsou silné ale pokud máš cyklus jako hodinky tak je to takové zvláštní ale uvidíš 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.2.25 12:57

Já bych koupila testy z Dr.max, jsou nejlepší. Testovala bych obden, náznaky tam jsou. Já ty testy taky neměla vždycky hned jasný a mám dvě děti. :mrgreen: se synem ta druhá čárka nebyla hned, šlo to pomalu. Ale bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí