Biochemické těhotenství?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
5.2.25 04:51

Ani nevím ?

Ahojte holky,

Nevím jestli si vyplakat srdíčko nebo…

Cca v neděli jsem šla na WC a při utření jsem měla růžový výtok na papíru. Tak jsem se zarazila a říkala jsem si tyjo, že by jako už? myslela jsem, že by mohlo jít o uhnízdění. No tak jsem si udělala test i když jsem měla ještě nějaký dej čas do MS a pak jsem jen valila oči.
Přikládám foto testů.
No a dnes ráno :,( to vypadá že budu mít normálně menstruaci. Jooo četla jsem že to může být i v těhu. Ale no víte jak jsem zklamaná, testům jsem jako plně věřila, nikdy mě nezklamaly. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
5.2.25 05:53

Pokud se dostaví menstruace, tak jde o biochemické těhotenství. Kdyby sis nedělala testy, tak o tom ani nevíš. Stejně tak plno žen si tím projde a ani to nezjistí… Proto se doporučuje dělat test až po vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
5.2.25 06:58

To bude biochemko..
Ale co myslis tim, ze to vypada, ze dostanes ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
5.2.25 07:00

Pokud ještě nekrvácíš, tak pocit, že přijde ms je v začátku úplně normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.2.25 07:01

Ahoj,

nechci ti davat nejak plane nadeje nebo tak neco, ale ji pri obou tehotenstvi vzdy spinila, jednou jsem i hodne krvacela, na zacatku… mohla jsem si oci vyplakat a nakonec bylo vse v poradku… tak jista nadeje tu stale je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:08

No ráno na WC se objevila krev, zatím nic hrozného asi, ale prostě takhle mi vždycky chodí ms. Testy jsou z neděle a včera jsem dělala ještě jeden a taky pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:08

@lísteček děkuji, já vím, že naděje umírá poslední. Ale oči vyplakane snad už i mám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:09

@Tarjei taky jsem o tom četla, že biochemické otěhotnění. No zřejmě ano :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.2.25 07:11

Nehazej jeste flintu do zita…test mas krasne pozitivni… odpocivej a ver :kytka: Ja jak kazde tehotestvni neustale krvacela, spinila tak uz jsem byla jako blazen a pokazde kdyz jsem sla na zachod, kontrolovala jsem toaletni papir, jestli tam neni krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.2.25 07:13

Paradoxne jsem o mimi prisla, kdyz jsem nekrvacela… mela jsem pocit ze je vse v poradku a nebylo… v devatem tydnu prestalo byt srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:29

@lísteček děkuji lístečku :hug: čte se to tak krásně a ještě aby to byla pravda. Stále doufám, tak uvidíme. Ale nesvá jsem hodně. V 10 ještě volám na tu krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:34

@lísteček to mě moc mrzí, to musí být strašná rána, když přijde tohle. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15408
5.2.25 07:39
@lísteček píše: Více

Mám úplně stejnou zkušenost. Když jsem čekala dceru, tak jsem během prvního trimestru krvácela asi 3×, se synem jsem prošpinila/prokrvácela prakticky celý první trimestr. Mezi tím jsem byla jeste jednou těhotná, to jsem nekrvácela ani nešpinila a v 10.tt zamlklý potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.2.25 07:43

@Danča-32
hlavne to byl strasnej sok, protoze jsem si vazne myslela, ze je vse v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.2.25 07:46

@ivašot. Zajímavé, to je pak taky o nervy, když začne člověk špinit nebo krvácet a pak se máme stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí