Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
Nevím jestli si vyplakat srdíčko nebo…
Cca v neděli jsem šla na WC a při utření jsem měla růžový výtok na papíru. Tak jsem se zarazila a říkala jsem si tyjo, že by jako už? myslela jsem, že by mohlo jít o uhnízdění. No tak jsem si udělala test i když jsem měla ještě nějaký dej čas do MS a pak jsem jen valila oči.
Přikládám foto testů.
No a dnes ráno
to vypadá že budu mít normálně menstruaci. Jooo četla jsem že to může být i v těhu. Ale no víte jak jsem zklamaná, testům jsem jako plně věřila, nikdy mě nezklamaly. ![]()
Pokud se dostaví menstruace, tak jde o biochemické těhotenství. Kdyby sis nedělala testy, tak o tom ani nevíš. Stejně tak plno žen si tím projde a ani to nezjistí… Proto se doporučuje dělat test až po vynechání.
To bude biochemko..
Ale co myslis tim, ze to vypada, ze dostanes ms?
Pokud ještě nekrvácíš, tak pocit, že přijde ms je v začátku úplně normální…
Ahoj,
nechci ti davat nejak plane nadeje nebo tak neco, ale ji pri obou tehotenstvi vzdy spinila, jednou jsem i hodne krvacela, na zacatku… mohla jsem si oci vyplakat a nakonec bylo vse v poradku… tak jista nadeje tu stale je.
No ráno na WC se objevila krev, zatím nic hrozného asi, ale prostě takhle mi vždycky chodí ms. Testy jsou z neděle a včera jsem dělala ještě jeden a taky pozitivní.
@lísteček děkuji, já vím, že naděje umírá poslední. Ale oči vyplakane snad už i mám ![]()
@Tarjei taky jsem o tom četla, že biochemické otěhotnění. No zřejmě ano ![]()
Nehazej jeste flintu do zita…test mas krasne pozitivni… odpocivej a ver
Ja jak kazde tehotestvni neustale krvacela, spinila tak uz jsem byla jako blazen a pokazde kdyz jsem sla na zachod, kontrolovala jsem toaletni papir, jestli tam neni krev..
Paradoxne jsem o mimi prisla, kdyz jsem nekrvacela… mela jsem pocit ze je vse v poradku a nebylo… v devatem tydnu prestalo byt srdicko.
@lísteček děkuji lístečku
čte se to tak krásně a ještě aby to byla pravda. Stále doufám, tak uvidíme. Ale nesvá jsem hodně. V 10 ještě volám na tu krev
@lísteček to mě moc mrzí, to musí být strašná rána, když přijde tohle. ![]()
@lísteček píše: Více
Mám úplně stejnou zkušenost. Když jsem čekala dceru, tak jsem během prvního trimestru krvácela asi 3×, se synem jsem prošpinila/prokrvácela prakticky celý první trimestr. Mezi tím jsem byla jeste jednou těhotná, to jsem nekrvácela ani nešpinila a v 10.tt zamlklý potrat
@Danča-32
hlavne to byl strasnej sok, protoze jsem si vazne myslela, ze je vse v poradku…
@ivašot. Zajímavé, to je pak taky o nervy, když začne člověk špinit nebo krvácet a pak se máme stresovat.