Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lísteček právě, člověk to vůbec nečeká a pak tohle. Ach jo, no bohužel to je asi věc kterou opravdu neovlivňime ![]()
nevim jestli uz mas deti nebo ne, ale muzu ti rict, ze od // na testu se stresu uz nikdy nezbavis
to uz se pak proste porad jen bojis ![]()
@lísteček ano mám 2 kluky 😁 proto jsem teď taková vyplašená. Protože když jsem byla těhotná, tak jsem byla těhotná a neřešila tohle 🙈
cloveka neuklidni ani treti tehotenstvi…
moc drzim palce at vse dopadne dobre ![]()
Dej vedet, ja verim, ze bude vse v poradku a snad bude holcicka
ja mam taky dva kluky, ale uz velky skoro 15 a 13…
@lísteček já mám 16let a skoro 10let kluky. Mám je ve střídavce teda. Jinak holčičku by jsme s přítelem moc chtěli ✊🏽 😍
@lísteček děkuji 😊 teď jsem přijela domů. Krvácení jako klasická MS, ale test stále silný. Nechápu.
Me dokonce prijde jeste silnejsi ta carka… nezbyva nic nez cekat, verim, ze to krvaceni treba zitra ustane. Setri se a odpocivej… muze to byt praskla zilka, cokoliv… prece jen je to tam dole ted vic prokrveny… rano bych zkusila zase test ![]()
@lísteček tak mi volali z gynekologie a těhotná jsem. Hcg zatím 204 nízké, ale těhotná.
Tak jsem ji říkala co a jak a říkala, že někdy ženy mají ms ještě i v těhotenství a že kdyžtak si mám zajet na pohotovost, aby se podívali a popřípadě vzali znovu krev a tak se uvidí jestli hcg stoupá nebo klesá ![]()
@Danča-32 Test je silný, protože máš v krvi stále HCG. Otázkou je, jestli bude stoupat nebo klesat. Přeji hodně štěstí…
Vím, že se říká, že občas něco jako menstruační krvácení bývá, ale osobně a ani u nikoho z kamarádek jsem se s tím nesetkala.
@lísteček no čistá krev to není. Teď už spíš zas jen málo. Podbřišek poboliva, ale asi nic strašnýho, takový no spíš že se tam něco děje. Ale najedla jsem se a špatně mi je teda dost ![]()