TT před menstruací

9
7.2.11 16:07

TT pred menstruaci

dobry den, posledni MS jsem mela pouze cca 1 den, dalsi dny jen nepatrne spineni, ted pred dalsi MS je mi nevolno, bolest v podbrisku, a unava.Proto jsem si udelala test (2) oba pozitivni (jupi), mam cekat do terminu MS nebo jiz ted ma cenu navstivit gynekologa?Diky, krasny slunickovy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31313
7.2.11 16:11

rozhodně počkej, když tam zavoláš, tak se gyndař s největší pravděpodobností zeptá na termín ms a řekne ti, abys přišla tak týden po…pokud teda nemáš za sebou nějaké problémy s těhu. jak dlouho máš do MS?
jinak tichá gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
7.2.11 16:11

Ahoj, no jestli jsi měla poslední MS 1 den a pak špinění, tak myslím, že je možné, že už jsi těhotná déle. Navíc máš pozitivní testy. Zavolej na gyndu a objednej se. Hodně štěstí a gratuluju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
7.2.11 16:13

Gratuluju :kytka: test muzes mit pozitivni i pred terminem MS. K dr. si muzes zavolat, ale pravdepodobne toho ted jeste moc nezjisti. Muze ti potvrdit tehotenstvi krevnim testem, na UTZ by mohl byt videt gestacni vacek. Srdicko je na UTZ videt nejdrive v 6-8 tydnu tehotenstvi.
Jeste jednou gratuluju a preju krasne pohodove tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.2.11 16:14

Ahoj. Taky bych zavolala hned a řekla, že poslední MS byla sice před necelými 4 týdny, ale byla krátká a slabá. Tipuju tě na 8.tt ;) a přeju, ať jde vše, jak má :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.2.11 17:20

moc dekuji, uricte zitra zavolam na gyndu a uvidime, co mi reknou. Kazdopadne nevolnost je fakt hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.2.11 21:56
fiksa píše:
moc dekuji, uricte zitra zavolam na gyndu a uvidime, co mi reknou. Kazdopadne nevolnost je fakt hrozna.

gratulace :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital