Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobry den, posledni MS jsem mela pouze cca 1 den, dalsi dny jen nepatrne spineni, ted pred dalsi MS je mi nevolno, bolest v podbrisku, a unava.Proto jsem si udelala test (2) oba pozitivni (jupi), mam cekat do terminu MS nebo jiz ted ma cenu navstivit gynekologa?Diky, krasny slunickovy den
rozhodně počkej, když tam zavoláš, tak se gyndař s největší pravděpodobností zeptá na termín ms a řekne ti, abys přišla tak týden po…pokud teda nemáš za sebou nějaké problémy s těhu. jak dlouho máš do MS?
jinak tichá gratulace ![]()
Ahoj, no jestli jsi měla poslední MS 1 den a pak špinění, tak myslím, že je možné, že už jsi těhotná déle. Navíc máš pozitivní testy. Zavolej na gyndu a objednej se. Hodně štěstí a gratuluju. ![]()
Gratuluju
test muzes mit pozitivni i pred terminem MS. K dr. si muzes zavolat, ale pravdepodobne toho ted jeste moc nezjisti. Muze ti potvrdit tehotenstvi krevnim testem, na UTZ by mohl byt videt gestacni vacek. Srdicko je na UTZ videt nejdrive v 6-8 tydnu tehotenstvi.
Jeste jednou gratuluju a preju krasne pohodove tehotenstvi.
Ahoj. Taky bych zavolala hned a řekla, že poslední MS byla sice před necelými 4 týdny, ale byla krátká a slabá. Tipuju tě na 8.tt
a přeju, ať jde vše, jak má
.
moc dekuji, uricte zitra zavolam na gyndu a uvidime, co mi reknou. Kazdopadne nevolnost je fakt hrozna.
fiksa píše:
moc dekuji, uricte zitra zavolam na gyndu a uvidime, co mi reknou. Kazdopadne nevolnost je fakt hrozna.
gratulace
![]()